Întrebat despre acele poze, fostul primar a răspuns: „Nu le-am văzut și nici nu am de gând să mă uit. Am văzut doar câteva fotografii. Mi-a fost clar, din start, că unele erau reale, iar altele au fost falsificate. Din acel moment, am refuzat să mă mai uit la mizeriile ce apar despre mine. Este vorba de răfuială directă, cum s-a întâmplat și cu alții”, a menționat Chirtoacă, potrivit unimedia.info.

Cum s-au obţinut acele imagini?

„Habar nu am. În telefoanele pe care le-au luat la percheziții CNA și Procuratura Anticorupție, nu erau niciun fel de informații, decât doar dacă au restabilit anumite file-uri. Nu știu cum, cine și ce a făcut, nici nu mă interesează. Nu este în regulă să se intre într-un asemenea mod în viața privată a cuiva”, a mai spus acesta.

UNIMEDIA reamintește că acele imagini au fost publicate pe un site porno, iar link la ele au fost trimise și pe adresa de facebook- unimedia de un anonim cu pseudonimul Cityguardshield Skywalkermile, în engleză ar fi: "Scutuldeprotecțieaorașului Călătorcumileprinceruri".