Evenimentul Zilei > Monden > Dorian Popa ajunge la închisoare?! Șocul zilei în showbiz sau gluma lui Mircea Badea
Dorian Popa ajunge la închisoare?! Șocul zilei în showbiz sau gluma lui Mircea Badea

Dorian Popa ajunge la închisoare?! Șocul zilei în showbiz sau gluma lui Mircea Badea

Cântăreţul Dorian Popa este în centrul unui mare scandal după ce Mircea Badea a susţinut că artistul ar trebui să ajungă la închisoare din cauza faptului că a încălcat regulile de prevenire a răspândirii pandemiei de coronavirus.

Prezentatorul emisiunii „În gura presei” este contrariat de faptul că Dorian Popa a susţinut un concert la Craiova fără să respecte reguli minime de distanţare.

Totodată, vedeta Antenei 3 le-a dedicat câteva ironii şi unor specialişti din România, fără a pronunţa totuşi vreun nume.

Astfel, Badea „și-a cerut iertare” pentru toate emisiunile în care a spus „lucruri care puteau avea un impact negativ asupra specialiștilor din România”

„Atunci când greșesc, eu recunosc! Am greșit, cred că am spus niște lucruri care puteau fi interpretate la adresa specialiștilor, foarte des invocați, pe toate canalele de televiziune.

Dacă te uiți la talk show-uri, vine vorba despre specialiști. Ei știu cel mai bine, ei decid și pe ei trebuie să îi ascultăm.

Sigur, întotdeauna este vorba despre specialiștii din România! Niciodată din orice altă parte.

Cred că am spus lucruri pentru care chiar vă cer iertare și le cer și lor pentru că nu mă doare gura, care ar fi putut fi interpretate ca fiind negative.

Vreau să vă spun că aici am greșit. Pe la prânz, am reconsiderat tot ce am spus aseară și de când a început pandemia.

M-am gândit eu pe la prânz, specialiștii din România sunt cei mai tari din lume. Dar cei mai tari! După care, venind la emisiune, mi-am dat seama că parcă nu e de ajuns.

Nu sunt cei mai tari din lume, sunt singurii! Sunt singurii! Ăsta este adevărul, deci până acum m-am înșelat! Chiar și la prânz, zicând că sunt cei mai tari din lume….

Păi stai puțin, mai sunt și alții? Aoleu! Sunt singurii specialiști din lume. Eu nu știu cum mai există celelalte țări. Nu știu cum mai există. Cum o exista Franța?

Că nu are specialiști.. Cum o exista Marea Britanie? Știți că acolo erau cercetătorii din Marea Britanie. Cercetători, cercetători, dar clar nu au specialiști.

Noi avem și o explozie de infectări, asta niciodată nu e din cauza specialiștilor! Niciodată! Întotdeauna e din cauza dumneavoastră!

Sigur și a mea! Ba că nu ne spălăm suficient pe mâini, ba că nu purtăm suficient de mult masca”, a spus Mircea Badea în emisiunea lui de la Antena 3

Ulterior, realizatorul tv a comentat imaginile în care Dorian Popa apare cântând la o petrecere, în mijlocul publicului.

Totul fără ca celebrul vlogger (care postează des imagini cu piscina, curtea şi casa) să respecte nicio măsură de protecție pentru combaterea coronavirusului

„Eu mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a ghiorlăit. Că a ghiorlăit e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile, e adevărat.

Că el ghiorlăie este clar! Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage! Nu ai cum! Trebuie să îl bage la pușcărie!

Și refrenul era uitat: din cauza ghorlanilor crește numărul de infectări. Bun, poate crește din cauza ghiorlanilor.

Ultima dată am văzut că sunt 100 de doctori, de specialiști de la Galați care sunt infectați. 100! Doctorii ăia s-au infectat tot de la ghiorlăială?

Adică au fost la Vama Veche sau ceva? Nu cred! E totuși cam ciudat! Sigur, nu am spus ceva rău despre specialiști, dar e totuși foarte ciudat la 4 luni de pandemie, să mai ai într-un singur loc 100 de doctori infectați.

Adică asta s-a întâmplat la toată lumea, atunci, în prima lună.”

sursa: Antena 3

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: