Evenimentul Zilei > International > Donald Trump a ajuns ZEU peste granițe. IMAGINEA VIRALĂ care a făcut înconjurul lumii – FOTO
Donald Trump a ajuns ZEU peste granițe. IMAGINEA VIRALĂ care a făcut înconjurul lumii – FOTO

Donald Trump a ajuns ZEU peste granițe. IMAGINEA VIRALĂ care a făcut înconjurul lumii – FOTO

Al 45-lea președinte american, Donald Trump, a ajuns să fie slăvit precum un zeu. Sloganul lui cu care a câștigat voturile americanilor, „Make America great again!”, a reprezentat o adevărată sursă de inspirație divină pentru un bărbat din India.

În ultimii trei ani, Bussa Krishan, un bărbat indian în vârstă de 31 de ani, l-a slăvit pe Trump ca pe un zeu, fiind inspirat de sloganul său devenit deja faimos, relatează The News.com.pk. Acesta se roagă la Trump de câteva ori pe zi. Totuși, au existat voci care l-au atacat pentru credințele pe care le are, mai ales în satul său natal, Telengana, unde locuitorii îl consideră nebun și i-au sugerat să meargă la psiholog.

Sursa FOTO: The News

 

În același timp, Bussa Krishan se află în spatele unei pagini de pe rețeaua de socializare Facebook, prin care vrea să își împărtășească adulația față de Trump către restul lumii. Bărbatul distribuie în mod regulat poze și filmulețe în care apara rugându-se la un altar al președintelui de la Casa Albă.

Între timp, pe plan intern, un segment al populației îl critică foarte mult pe șeful statului pentru abordarea sa asupra migrației. Sute de proteste sunt aşteptate sâmbătă în numeroase oraşe de pe întreg teritoriul Statelor Unite împotriva politicii dure a administraţiei Donald Trump privind imigraţia, mai ales în ceea ce priveşte separarea familiilor de migranţi, relatează AGERPRES. La proteste sunt aşteptate sute de mii de persoane.

„Niciun copil nu ar trebui închis într-o cuşcă. Să punem capăt detenţiei familiilor şi să reunim copiii cu familiile lor”, a afirmat organizatorul protestelor, coaliţia "Families Belong Together".

Mai mult de 2.000 de copii au fost separaţi de părinţii lor la graniţa dintre SUA şi Mexic în ultimele săptămâni şi plasaţi în centre de detenţie sau daţi în grija unor familii adoptive. Politica administraţiei Trump a strârnit critici în Statele Unite şi în străinătate, iar la câteva zile Trump a semnat un ordin executiv care le permite copiilor de imigranţi să rămână împreună cu părinţii lor pe parcursul procedurilor legale.

Majoritatea copiilor care au fost separaţi de familiile lor înainte de semnarea ordinului nu au fost încă reuniţi cu părinţii lor. Casa Albă a afirmat că ordinul nu este unul pe termen lung şi a cerut Congresului să adopte reforma privind imigraţia.

Donald Trump, ales în funcţie în 2016, şi-a desfăşurat campania electorală promiţând să adopte o poziţie mai dură asupra imigranţilor, în special a celor proveniţi din Orientul Mijlociu şi America Latină.