Evenimentul Zilei > Actualitate > Donald Trump și Barack Obama primesc 5 milioane de dolari dacă fac ceva împreună
Donald Trump și Barack Obama primesc 5 milioane de dolari dacă fac ceva împreună

Donald Trump și Barack Obama primesc 5 milioane de dolari dacă fac ceva împreună

Donald Trump și Barack Obama, la aceeași masă. Pentru 5 milioane de dolari. O inițiativă curajoasă a unui antreprenor vrea să-i aducă la aceeași masă pe cei doi foști președinți ai SUA.

Rivalii Donald Trump și Barack Obama pot primi 5 milioane de dolari de la o companie de podcast-uri pentru a sta împreună, la aceeași masă, într-o demonstrație de unitate, pentru a încerca să „vindece” diviziunile din America.

Fondatorul canalului de divertisment Patrick Bet-David a strâns peste 5 milioane de dolari în încercarea de a-i pune împreună pe foștii președinți Donald Trump și Barack Obama, în ciuda faptului că au fost oponenți acerbi de-a lungul anilor.

Bet-David a explicat că o mare parte din America era divizată și credea că dacă îi poate aduce pe cei doi politicieni într-o reuniune pentru a vorbi sincer, atunci ar putea repara sciziunea din SUA. Șeful podcast-ului a povestit pe Fox News despre modul în care podcast-ul ar fi difuzat live, timp de trei ore.

Bet-David și-a explicat raționamentul din spatele episodului, sperând că acesta va ajuta la reunirea americanilor.

Marcându-l drept „Reunited States”, podcast-ul în care Trump și Obama stau împreună va fi dedicat explicării viziunii fiecăruia.

El a explicat că pe parcursul istoriei sale de om de afaceri a văzut că este extrem de util atunci când pui două persoane care se disprețuiau reciproc în aceeași cameră. El și-a amintit de propriile experiențe personale , cu părinții săi care au divorțat, dar s-au reunit după ceva timp.

El a spus: „[Trump și Obama] sunt doi oameni care nu se suportă, sunt doi oameni care nu sunt de acord unul cu celălat, dar cu cât mai așteptăm mai mult până să-i aducem la aceeași masă, cu atât problema devine din ce în ce mai mare.

Cred că este momentul potrivit pentru a aduce împreună doi dintre cei mai influenți oameni din lume

Bet-David a fost apoi întrebat cum va fi construit podcast-ul, antreprenorul explicând că Donald Trump și Barack Obama vor primi 2,5 milioane de dolari fiecare. Speră că interviul va dura trei ore, care vor fi împărțite în trei segmente cu o oră fiecare.

A mai spus că va pune întrebări în prima oră, apoi în a doua oră vor fi întrebări din partea spectatorilor și apoi o conversație liberă între Trump și Obama.

El a adăugat că mulți alegători și experți politici s-au săturat de regulile oficiale de dezbatere care au loc de obicei în timpul alegerilor americane, care limitează răspunsurile politicienilor la aproximativ două minute. Acest sistem îi va permite lui Trump și Obama să ofere răspunsuri mai lungi și mai detaliate și speră că programul va funcționa bine.

Trump și Obama, doi adversari

Obama a fost un critic ferm al lui Trump, acuzându-l pe republican că „dărâmă” democrația SUA și nu are „niciun interes” în soluționarea problemelor Americii.

Trump a mai spus în timpul campaniei sale prezidențiale că Obama a fost „fondatorul ISIS” și s-a îndoit în repetate rânduri dacă s-a născut efectiv în SUA.

Donald Trump susține că a pierdut alegerile prezidențiale din 2020 împotriva lui Joe Biden din cauza fraudelor electorale și sugerează că voturile prin poștă și alte voturi nu au fost înregistrate în favoarea sa.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: