Actrița din filmele XXX este Stephanie Clifford și l-a dat în judecată pe Donald Trump, încercând astfel să obțină o invalidare a clauzei de confidenţialitate dintr-un acord cu președintele american care o împiedică să vorbească despre relaţia pe care a avut-o cu el, informează BBC

Presa străină scrie că avocatul liderului de la Casa Albă, Michael Cohen, i-a oferit actriței, cunoscută sub numele de Stormy Daniels, 130 000 de dolari, pentru a nu declara nimic despre o relaţie sexuală, pe care a avut-o cu Trump în 2006.

Pe de altă parte, avocatul actriței susține că Truimp nu a semnat niciodată acest acord și că, prin urmare, documentul nu este valid. De asemenea, acesta a mai spus că Michale Cohen a recurs la „tactici de intimidare şi coerciţie” pentru a o obliga pe Clifford să semneze o declaraţie falsă prin care a afirmat că relaţia ei cu Trump a fost o ştire neadevărată. 

Avocatul lui Trump a precizat că acesta ,,neagă cu vehemenţă” că ar fi avut o relație cu acrtița din filme pentru adulți.

Te-ar putea interesa și: