Evenimentul Zilei > EVZ Special > Donald Trump este adevăratul președinte al SUA, iar Joe Biden, un actor care filmează într-un decor. Afirmații uluitoare
Donald Trump este adevăratul președinte al SUA, iar Joe Biden, un actor care filmează într-un decor. Afirmații uluitoare

Donald Trump este adevăratul președinte al SUA, iar Joe Biden, un actor care filmează într-un decor. Afirmații uluitoare

Cei mai fanatici susținători ai lui Donald Trump lansează la foc automat tot felul de teorii nebunești legate de o realitate paralelă care s-ar petrece în SUA:

Donald Trump are în continuare susținători fanatici, care sunt de părere că fostul președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA) se va întoarce în curând la Casa Albă. Este vorba despre grupările QAnon și MAGA, care promovează tot felul de idei fanteziste și conspiraționiste. Aceste două entități au și fost repudiate de majoritatea rețelelor de socializare, din cauza informațiilor false pe care le promovau.

Donald Trump ar conduce, de fapt, America, iar Joe Biden ar fi o marionetă

Așa că cei mai înverșunați fani ai lui Donald Trump s-au mutat pe propriile pagini web. La un moment dat, conspiraționiștii au anunțat că fostul președinte va reveni în funcție la data de 4 martie a acestui an. Fapt, care, desigur, nu s-a întâmplat. Așa că a fost aruncată o nouă teorie. Care susține că, de fapt, America este condusă la această oră de Trump. Iar Joe Biden, actualul lider de la Casa Albă, este doar o marionetă.

Ca argument, se folosește intrarea într-un con de umbră a fostului președinte. Care, e drept, a evitat aparițiile publice în ultima vreme. Și care s-a relaxat ocupându-se mai mult de hobby-urile sale și de o dietă care l-a făcut să dea jos câteva kilograme.

În lumea imaginată de susținătorii lui Trump, Biden este doar un lider de carton. Iar scenariul a fost pus la care de politicianul republican, care a vrut să arate lumii „adevărul”. Nu se precizează însă despre ce adevăr ar fi vorba.

Teorii fanteziste lansate de fanii fostului lider de la Casa Albă

Mai mult, Joe Biden nici măcar nu ar fi persoana reală, ci un actor care filmează scene la un decor ce a fost improvizat ca să semene cu Casa Albă. În aceste condiții, adevărata Casă Albă este închisă încă din 20 ianuarie, de la plecarea lui Trump.

Se mai afirmă că Donald Trump a dizolvat guvernul federal american, iar Statele Unite ale Americii au încetat să existe la finalul mandatului său, „din cauza trădării”, și au fost refondate de Trump cu ajutorul armatei, iar acesta a devenit „primul președinte al Statelor Americii, o nouă țară născută în 4 iulie 2020”.

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: