Evenimentul Zilei > International > Cel mai CRUNT atac la adresa lui Donald Trump vine din partea celebrului RAPPER Snoop Doog. Este revoltător ce a făcut
Cel mai CRUNT atac la adresa lui Donald Trump vine din partea celebrului RAPPER Snoop Doog. Este revoltător ce a făcut

Cel mai CRUNT atac la adresa lui Donald Trump vine din partea celebrului RAPPER Snoop Doog. Este revoltător ce a făcut

Este incredibil la ce atac a recurs celebrul rapper Snoop Doog şi cât de morbid este gestul său vis-a-vis de preşedintele Donald Trump. În fotografie observăm cum rapperul apare stând lângă corpul „neînsufleţit” al lui Donald Trump, într-o variantă a copertei albumului „Make America Crip Again”.

Nu este pentru prima dată când rapperul american  l-a ironizat pe  Donald Trump. Într-o scenă din videoclipul  melodiei „Lavender” ameninţă cu pistolul un personaj ce are înfăţişarea lui Trump purtând un machiaj de clovn.

Avocatul  lui Trump, Michael Cohen, a declarat la acea vreme că a fost „şocat” de videoclip: "Este total lipsit de gust. Snoop îi este dator preşedintelui cu o scuză. Nu există nimic amuzant cu privire la o încercare de asasinare a unui preşedinte, şi sunt extrem de şocat, pentru că, credeam că Snoop Dogg era mai bun de atât".

Iar Trump a replicat şi mai dur într-o postare pe Twitter unde sugera că "rapperul Snoop Dogg ar trebui arestat"

Recent, artistul a publicat pe contul său de Instagram coperta albumului său, însă a şters-o la scurt timp. Din păcate, imaginea este prezentă şi acum pe Wikipedia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: