Evenimentul Zilei > International > Donald și Melania Trump s-au vaccinat împotriva COVID în ianuarie, în secret
Donald și Melania Trump s-au vaccinat împotriva COVID în ianuarie, în secret

Donald și Melania Trump s-au vaccinat împotriva COVID în ianuarie, în secret

Fostul cuplu prezidențial american, Donald și Melania Trump, s-au vaccinat împotriva COVID-19 încă din luna ianuarie, dar nu au făcut publice aceste informații.

Donald și Melania Trump s-au vaccinat împotriva COVID în ianuarie.

Fostul președinte american Donald Trump și soția sa s-au vaccinat împotriva COVID-19 și au ținut totul în secret. Cei doi au fost imunizați în luna ianuarie, pe când se mai aflau, încă, la Casa Albă. Dezvăluirile au fost făcute de surse din anturajul lui Donald Trump, citate de AFP.

Donald Trump a preferat discreția în legătură cu acest subiect. Aceasta spre deosebire de actualul președinte al Statelor Unite. Joe Biden s-a vaccinat împotriva încă din 21 decembrie, în direct la televiziune, cu câteva săptămâni înainte de a se instala în noua funcție.

Predecesorul său, Donald Trump, a ținut totul în secret și nu a spus nimănui că s-a imunizat.

Spre deosebire de Joe Biden, care s-a vaccinat în direct la televiziune, la 21 decembrie, cu câteva săptămâni înainte să se instaleze la putere, Donald Trump nu a spus în mod public că a fost vaccinat.

„Preşedintele Trump şi Prima Doamnă au fost vaccinaţi la Casa Albă, în luna ianuarie”, a declarat pentru AFP o sursă apropiată fostului președinte. Aceasta nu a făcut alte precizări în legătură cu acest subiect sau cu tipul de vaccin folosit.

Donald și Melania Trump s-au vaccinat împotriva COVID în ianuarie

Fostul președinte Donald Trump a făcut un apel ca toată lumea să se vaccineze împotriva COVID-19. Duminică, în primul său discurs după plecarea de la Casa Albă, fostul lider american a insistat pe acest subiect. El a spus că „toată lumea ar trebui să se vaccineze”.

Donald Trump a făcut această declarație, deși unii dintre simpatizanții săi ar putea fi nemulțumiți. Printre susținătorii fostului președinte se numără numeroase persoane care nu cred în vaccin.

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, s-a îmbolnăvit de COVID-19 la începutul lunii octombrie a anului trecut. El a fost spitalizat pentru mai multe zile și a primit tratament la Spitalul Militar Walter Reed. Unitatea medicală este amplasată la periferia orașului Washington.