Printre alte fețe faimoase s-au numărat avocatul Giuliani, Mike Lindell, fondatorul My Pillow, jurnalistul Lou Dobbs și toți cei cinci copii ai lui Trump. Au fost prezenţi Charlie Kirk- Turning Point USA și avocatul Lee Zeldin – membru al Camerei Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii.

Ivanka Trump a purtat o rochie din satin roșu defilând pe covor alături de sotul ei Jared Kushner, consilier la Casei Albe… şi copiii lor.

Ivanka Trump a intrat în petrecere ținând spânzurarea fiicei sale Arabella, în timp ce Jared Kushner și-a escortat fiii

De asemenea, Eric Trump alături de soţia sa, Lara Trump au  defilat pe covorul roşu, dorindu-le reporterilor un An Nou fericit spunând că rochia pe care o poartă aparţine designerului Oscar Lopez.

Eric Trump (stânga) și soția sa Lara Trump (dreapta) sunt văzuți intrând marți la petrecerea de Revelion din Mar-a-Lago. Eric Trump a venit în fața reporterilor și le-a urat un an nou fericit, în timp ce Lara Trump a declarat pentru DailyMail.com că poartă un design de Oscar Lopez

Donald Trump Jr. a fost însoțit de unul dintre fiii și iubita lui Kimberly Guilfoyle.  Iar Tiffany Trump a apărut puțin mai târziu decât frații ei mai mari, însoțită de iubitul Michael Boulos. Imediat după, au sosit şi părinții Melaniei Trump – Viktor și Amalija Knavs.

Tiffany Trump (dreapta) a participat la petrecere alături de iubitul ei Michael Boulos (stânga). Ea a agățat o geantă cu strasuri din 2020

Când președintele și prima doamnă și-au făcut apariția, Trump a vorbind pe scurt cu presa, iar cel mai mic fiu al lor, Barron, a stat în spatele părinților săi, urmărind dialogul cu jurnaliştii.

Fiul lui Barron, în vârstă de 13 ani, al președintelui Trump, a fost văzut pe covorul roșu, luând în discuție o scurtă clipă de presă a tatălui său, cu reporterii, înainte de seara de Revelion, marți seară, la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida

Avocatul Giuliani  a făcut câteva declaraţii jurnaliştilor, suficient cât să strice buna dispoziţie a democraţilor.

Dar… cea mai spectaculoasă a fost Melania Trump.  Prima doamnă a ales o rochie neagră lungă paietată în auriu şi argintiu. Pantofi negri, stiletto, părul lăsat să curgă natural şi după cum observaţi nu poartă bijuterii. Ar fi fost prea mult la cât este de strălucitoare rochia. De remarcat bronzul Melaniei care o face şi mai frumoasă, dacă mai era nevoie… Melania a completat look-ul cu un machiaj simplu, doar ochii sunt bine conturaţi venind în contrast cu un ruj roz deschis. Dar,  nu a lipsit uimitorul său inel de logodnă cu diamante extrem de valoros. Donald s-a îmbrăcat pentru ocazie cu un costum negru impecabil,  cămașă albă și papion negru.

Imagine similară
Oaspeţii aşteptând gazdele petrecerii de Anul Nou înarmaţi cu smartphone-uri pentru a surprinde momentul zero.

Sursa foto: evoke