Evenimentul Zilei > Social > Doliu. Un celebru prezentator TV a murit de la supradoză. „Trădați în dragoste” și-a pierdut vedeta
Doliu. Un celebru prezentator TV a murit de la supradoză. „Trădați în dragoste” și-a pierdut vedeta

Doliu. Un celebru prezentator TV a murit de la supradoză. „Trădați în dragoste” și-a pierdut vedeta

Doliu în lumea televiziunii. Prezentatorul emisiunii „Trădați în dragoste”, varianta americană, a murit după ce a făcut supradoză de droguri.

A murit de la o supradoză. Prezentatorul versiunii americane a emisiunii „Trădați în Dragoste” a fost găsit mort pe pat, chiar de femeia cu care urma să se căsătorească, scrie Stirimondene.

Este vorba despre singurul nepot al celebrului actor Clark Gable, cunoscut mai ales pentru rolul său din capodopera cinematografică „Pe aripile vântului”, ecranizare a romanului cu același nume.

Clark Gable III, pe numele său, a fost găsit fără suflare în această dimineață, chiar de cea cu care avea să se căsătorească. Familia este acum în șoc, încercând să-și explice motivele care au dus la acest sfârșit tragic.

Mai mult decât atât, mama bărbatului în vârstă de 30 de ani nu exclude total posibilitatea ca fiul său să se fi sinucis. Femeia era de față, în momentul în care iubita lui Clark Gable III a început să țipe, după ce a realizat că acesta zace fără suflare pe pat.

„Nu am nicio idee de ce a murit sau cum. Dar s-a luptat cu dependența de-a lungul anilor. Nu știu dacă și-a luat viața, dar știu că nu asta ar fi vrut să facă” , a declarat Tracy Scheff, mama lui Clark Gable III. „E oribil. Nu știm ce s-a întâmplat. Prietena lui, alături de care a trăit în ultimii șase ani, a fost cea care l-a găsit inconștient. Sunt șocată” , a mai spus aceasta.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: