Evenimentul Zilei > International > Doliu la Hollywood. Superstarul „The Wire”a fost găsit mort la numai 54 de ani
Doliu la Hollywood. Superstarul „The Wire”a fost găsit mort la numai 54 de ani

Doliu la Hollywood. Superstarul „The Wire”a fost găsit mort la numai 54 de ani

Departamentul de Poliție din New York a confirmat că actorul a fost găsit mort în reședința sa din Brooklyn luni, în jurul orei 14:00. Nu au fost oferite detalii oficiale despre cauza morții.

Surse din poliția din New York au lăsat să se înțeleagă că ar putea fi vorba despre o supradoză de heroină.

O carieră impresionantă

Michael K. Williams s-a impus în lumea filmului prin interpretarea remarcabilă a rolurilor Omar Little în „The Wire” și Chalky White în „Boardwalk”. Williams a fost distribuit de producătorii HBO și în alte producții de mare succes, precum „The Night Of” și „Lovecraft Country”. De asemenea, a jucat în serialul polițist SundanceTV, „Hap and Leonard”, „Inherent Vice”, „12 Years a Slave”, „Gone Baby Gone” și „The Road”.

Actorul a fost, de asemenea, apreciat pentru rolurile sale de comedie, inclusiv acela al profesorului de biologie Marshall Kane dim „Community”,

„Suntem devastați să aflăm despre moartea lui Michael Kenneth Williams, membru al familiei HBO de mai bine de 20 de ani. În timp ce lumea este conștientă de talentele sale imense de artist, l-am cunoscut pe Michael ca un prieten drag care era iubit de toți cei care aveau privilegiul de a lucra cu el. Trimitem cele mai profunde condoleanțe familiei sale pentru această pierdere nemăsurată”, a anunțat HBO într-un comunicat.

Williams și-a recunoscut dependența

Rolurile jucate i-au accentuat adesea actorului problema cu drogurile. El a mărturisit în mai multe interviuri că a consumat cocaină atât în ​​timpul filmării pentru „The Wire” și „The Night Of”. „Personajele care înseamnă cel mai mult pentru mine sunt cele care aproape mă omoară. Este un sacrificiu pe care am ales să îl fac ”, a declarat starul pentru NY Times.

În plus afară de actorie, Williams a lucrat în 2016 pentru Viceland la un documentar numit „Piața neagră cu Michael K. Williams”.

O tinerețe marcată de problemele cu drogurile

Williams s-a născut în Brooklyn. Mama sa era din Bahamas și tatăl său din Carolina de Sud. Crescut East Flatbush, el a avut probleme cu drogurilor încă din adolescență. După ce a fost rănit cu cuțitul când a încercat să intervină într-o luptă în fața unui bar, pe când avea 25 de ani, Williams a rămas cu o cicatrice mare pe față. A început dansând în videoclipuri muzicale, inclusiv pentru George Michael și Madonna, înainte de a fi distribuit în primul său rol de frate al lui Tupac Shakur în filmul „Bullet” din 1996, scrie Variety.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: