Evenimentul Zilei > Social > Doliu la Hollywood! Îndrăgitul actor a murit pe platoul de filmare
Doliu la Hollywood! Îndrăgitul actor a murit pe platoul de filmare

Doliu la Hollywood! Îndrăgitul actor a murit pe platoul de filmare

Îndrăgitul actor Jay Pickett, cunoscut publicului din țara noastră prin rolurile jucate în "Neveste disperate", Dexter și NCIS: Los Angeles, a murit subit.

Tragedia s-a produs în vreme ce actorul se pregătea să filmeze o scenă din filmul „Treasure Valley”, în care era atât actor, cât și producător și scenarist,

A murit subit la numai 60 de ani

Actorul de la Hollywood Jay Pickett, în vârstă de numai 60 de ani, s-a prăbușit de pe cal în timp ce aștepta să filmeze o scenă Deși toți cei prezenți au încercat să-l ajute, medicii n-au putut decît să constate decesul. Colegul său. producător Travis Mills, a anunțat pe rețelele de socializare: „Nu există explicații oficiale pentru cauza morții sale, dar se pare că a fost un atac de cord.

„Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o persoană extraordinară. Jay Pickett a hotărât să plece călărind înspre Ceruri. Jay a murit ȋn timp ce se afla călare pentru filmul Treasure Valley ȋn Idaho. Așa cum face un cowboy adevărat!”, a scris pe rețelele de socializare actorul și producătorul Jim Heffel.

Soția și cei trei copii sunt distruși de durere

„Toți cei prezenți au încercat cât de mult au putut să-l țină în viață. Inimile noastre sunt frînte și ne întristăm și pentru familia sa (soția și cei trei copii), care este atât de devastată de această tragedie.

După cum știm mulți dintre noi, Jay a fost un om incredibil. Era bun, dulce și generos. A fost unul dintre cei mai buni actori cu care am lucrat vreodată și a fost o onoare să colaborez cu el. Toți cei care l-au întâlnit, chiar și pentru scurte momente, i-au putut simți căldurași spiritul minunat. Este dificil să găsești cuvinte pentru a spune mai multe. Prietenii săi cei mai apropiați au spus că era foarte fericit să filmeze Treasure Valley și speranța mea este că a fost cu adevărat. Făcea ceea ce-i plăcea: actorie, călărea și făcea filme. Și era magnific”, este mesajul în memoria artistului pe pagina de Facebook a filmului „Treasure Valley”, notează USA Today.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: