Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în România. Un important lider a încetat din viață
Doliu în România. Un important lider a încetat din viață

Doliu în România. Un important lider a încetat din viață

Liderul unuia dintre cele mai mari sindicate care activează în România a încetat din viață la vîrsta de 51 de ani.

Sebastian Oprescu, liderul Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP), a încetat din viață la Spitalul Fundeni. El se afla internat în unitatea medicală pentru tratament. Anunțul acestui deces a fost făcut de familie, care a dat detalii despre locația în care va fi depus trupul neănsuflețit și unde se pot prezenta cei care vor să-și ia rămas bun.

Liderul Sindicatului Național al Funcționarilor Publici a decedat la vârsta de 51 de ani, miercuri, în spitalul Fundeni, acolo unde era internat de ceva timp.

Astfel, familia lui Sebastian Oprescu a transmis că „persoanele care doresc să-i aducă un omagiu o pot face la Biserica Sfânta Sofia din Calea Floreasca”.

Sebastian Oprescu va fi înmormântat în localitatea în care s-a născut

Înmormântarea liderului sindical va avea loc sâmbătă, la Piatra Neamț, acolo unde Sebastian Oprescu s-a născut. Informația a fost prezentată de colegii săi din Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, pe site-ul instituției.

„Cu adâncă durere anunțăm dispariția prematură a domnului Sebastian Oprescu, președintele Sindicatului Național al Funcționarilor Publici. Va rămâne mereu în memoria tuturor celor care l-au cunoscut drept un om deosebit, cu suflet bun și generos!”, au anunțat sindicaliștii din cadrul SNFP.

Colegii de sindicat au precizat, în același anunț, unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Sebastian Oprescu și când va avea loc înmormântarea acestuia.

„Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Sf. Sofia de pe Calea Floreasca până vineri, 10.09.2021. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11.09.2021 în municipiul Piatra Neamț.Dumnezeu să îl odihnească și să îl așeze la dreapta Sa. Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, se arată pe pagina SNFP.

Despre liderul Sindicatului Funcționarilor Publici

Sebastian Oprescu a intrat în atenția publicului în urmă cu câțiva ani, când angajații Gărzii Financiare au intrat în grevă. El a avut mai multe declarații cu privire la președintele ANAF de la acea vreme, Sebastian Bodu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: