Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în presa românească. A încetat din viață la doar 44 de ani
Doliu în presa românească. A încetat din viață la doar 44 de ani

Doliu în presa românească. A încetat din viață la doar 44 de ani

Lumea presei este în doliu. Anunțul decesului cunoscutului jurnalist, Răzvan Boacă, a fost făcut de redacția ziarului Monitorul Expres din Brașov. A murit în somn la doar 44 de ani. 

„Răzvan era ” full package”. Memorie, ochi, școală, citit. Un om cu principii. Solide și sănătoase. Un ziarist fin care a decis să se ocupe mai mult de partea tehnică a ziarelor. Și era aici, în redacție, seară de seară, poate cel mai bun tehnoredactor din Brașov. Magician. Și aseară a fost la fel. Părea puțin obosit, era singura diferență față de seara precedentă. Am lucrat împreună până seara târziu. Am glumit. Am fumat și am discutat ziarul”, se scrie în necrologul publicat astăzi de redacție.

Jurnalistul Răzvan Boacă s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani

El nu a apărut ca de obicei la redacție și a fost descoperit în pat, fără suflare.

Jurnalista Roxana Iordache a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la trecerea în neființă a jurnalistului. Aceasta spune că Răzvan Boacă mai avea multe ”de făcut, de spus, de scris, de tehnoredactat, de iubit, de glumit”. Mai mult decât atât, aceasta i-a trimis și un mesaj de condoleanțe mamei jurnalistului.

„Incredibil, s-a dus tânărul jurnalist din Brașov, RĂZVAN BOACĂ! S-a dus liniștit, în somn, absolut pe neașteptate. 44 de ani și încă atât de multe de făcut, de spus, de scris, de tehnoredactat, de iubit, de glumit. Acum, copile, te cert cel mai tare, pentru cea mai proasă glumă a ta, absurdă la infinit! Ultima BOACĂNĂ! Mă gândesc la tine ca la unul dintre cei mai vii oameni posibili. Domnul să te aline! Condoleanțe mamei îndurerate dincolo de fire! Măicuța Domnului să o aline”, scrie Roxana Iordache într-un mesaj postat pe Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: