Evenimentul Zilei > Politica > Doliu în PNL. Un important lider, infectat cu Covid-19, a murit la doar 54 de ani
Doliu în PNL. Un important lider, infectat cu Covid-19, a murit la doar 54 de ani

Doliu în PNL. Un important lider, infectat cu Covid-19, a murit la doar 54 de ani

Miercuri dimineață a fost anunțată moartea lui Ioan Peteleu, administratorul public al municipiului Bistriţa. După o luptă cruntă cu virusul, politicianul a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri.

Ioan Peteleu, în vârstă de 54 de ani, ocupa funcția de administrator public al Bistriței, acesta fiind în trecut viceprimar al municipiului Bistriţa şi consilier municipal. Bărbatul fusese testat pozitiv cu Covid-19, în urmă cu două săptămâni, iar de atunci acesta se afla în izolare, nefiind vaccinat.

Potrivit declarațiilor făcute pentru Agerpres, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, a confirmat că pacientul nu fusese internat în spital în urma testării pozitive, el aflându-se în izolare la dimiciliu din primul moment.

În cursul zilei de astăzi, medicii legiști vor efectua autopsia pentru a afla cauza exactă a decesului

Vestea morţii sale a fost anunţată miercuri dimineaţă pe reţelele de socializare de către preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud şi primar al Bistriţei, Ioan Turc, preşedintele organizaţiei municipale PNL Bistriţa, viceprimarul Sorin Hangan, şi prefectul judeţului, Stelian Dolha, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei.

Mai mulți membri din PNL au anunțat dispariția timpurie a prietenului și colegului lor.

“Bunul nostru prieten Ioan Peteleu, administrator public al municipiului, ne-a părăsit fulgerător. Un om de excepție, dedicat comunității, un liberal cu spirit, competență și viziune. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a transmis cu regret Ioan Turc.

A părăsit această viață, nedrept de devreme, lăsând suflete triste și goale în urmă

De asemenea, şi Stelian Delha și-a exprimat regretul față de cel care i-a fost coleg, dar în același timp un prieten adevărat.

“Astăzi, gândurile mele se îndreaptă către un bun prieten, un apropiat al sufletului meu cu care am petrecut numeroase momente frumoase de-a lungul vremii, atât în viața profesională cât mai ales în viața privată. Cu profund regret am aflat că a părăsit această viață, nedrept de devreme, lăsând suflete triste și goale în urmă. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prietene!”, a fost mesajul transmis de viceprimar, relatează Agerpres.