Evenimentul Zilei > Sport > Doliu în lumea fotbalului! Legenda și-a dat ultima suflare. Întreaga lume a amuțit la aflarea veștii
Doliu în lumea fotbalului! Legenda și-a dat ultima suflare. Întreaga lume a amuțit la aflarea veștii

Doliu în lumea fotbalului! Legenda și-a dat ultima suflare. Întreaga lume a amuțit la aflarea veștii

Malcolm Dix, vicepreședintele formației de Premier League, Newcastle United, și-a dat ultima suflare, la vârsta de 79 de ani.Acesta era unul dintre cei mai iubiți conducători de club sportiv.

Clubul pe care îndrăgitul personaj din lumea sportului îl conducea a anunțat trista veste care a zguduit lumea fotbalului.

”Am fost întristați să aflăm de decesul vicepreședintelui pe viață NUFC, Malcolm Dix, mai devreme.

Gândurile tuturor celor de la Newcastle United sunt la familia și prietenii lui Malcolm”, a postat clubul englez pe contul de Twitter.

Malcom Dix a fost unul dintre cei mai îndrăgiți oficiali din istoria clubului Newcastle. Numele său joacă un rol foarte important în fotbalul englezesc. Conducătorul a ajutat la preluarea clubului de către John Hall, sosirea lui Kevin Keegan și culminată cu generația ”The Entertainers”, cea care a luat pe sus Premier League la mijlocul anilor ’90, potrivit realitateasportiva.net.

Alt accident în lumea fotbalului

Un cunoscut fotbalist a murit electrocutat în baie, fiind foarte dependent de telefon. Soția acestuia l-a găsit pe acesta fară suflare și a anunțat tragica veste.

Santiago Otero, în vârstă de 38 de ani, a decedat la Madrid, în timp ce se relaxa după un antrenament dificil. Fotbalistul a băgat telefonul la încărcat fix în momentul în care își făcea o baie lungă.

Otero avea telefonul pe piept și cablul conectat la rețea. Santiago a fost găsit deja inconștient și prezenta o arsură în zona pieptului.

După primele investigații , autoritățile au declarat că Otero ar fi fost deja mort de opt sau zece ore. Din cauza timpului lung de la deces, medicii nu au mai avut cum să-l salveze și le-a rămas doar să constate tragedia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.