Evenimentul Zilei > Monden > Doliu în fotbalul românesc. La 21 de ani, a murit după un accident. „În semn de respect, retragem tricoul cu numărul 1”. VIDEO
Doliu în fotbalul românesc. La 21 de ani, a murit după un accident. „În semn de respect, retragem tricoul cu numărul 1”. VIDEO

Doliu în fotbalul românesc. La 21 de ani, a murit după un accident. „În semn de respect, retragem tricoul cu numărul 1”. VIDEO

Momente tragice pentru fotbalul românesc. Sportivul Raul Negrea a decedat, după ce a fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc în județul Bistrița-Năsăud.

Tânărul Raul Negrea, în vârstă de 21 de ani, portarul echipei Someșul Dej, s-a stins din viață. Sportivul a murit după ce a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un copac. Tragedia a avut loc în județul Bistrița-Năsăud, în apropiere de malul Someșului.

Portarul echipei Someșul Dej a murit

Tânărul sportiv Raul Negrea a murit în dimineața zilei de 2 august. Evenimentul nefericit a avut loc pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică. Conform polițiștilor bistrițeni, ”un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului”.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița a informat că „echipajele de interventie au găsit la locul accidentului o victima de sex masculin in vârstă de aproximativ 21 de ani. Din păcate, tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viata. După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era incarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală”.

Portarul echipei de fotbal anterior menționată se afla singur în autoturism. Acesta a fost găsit de către un șofer, la două ore după producerea accidentului, care a alertat autoritățile.

Colegii fotbalistului sunt devastați. Tricoul cu numărul 1 va fi retras

Clubul Someșul Dej a anunțat, în urma tragediei, retragerea tricoului cu numărul 1.

”Cu mare regret, anunțăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a transmis Clubul Someșul Dej.

”Un băiat cu mult bun simt și foarte bine crescut. În semn de respect, am decis retragerea tricoului cu numărul 1. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat pentru Dej24.ro Vicențiu Știr, finanțatorul FC Someșul Dej.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: