Evenimentul Zilei > Monden > Doliu în cinematografie! A murit un actor legendar. Toată lumea îl știa: „Ne vom revedea din nou” FOTO
Doliu în cinematografie! A murit un actor legendar. Toată lumea îl știa: „Ne vom revedea din nou” FOTO

Doliu în cinematografie! A murit un actor legendar. Toată lumea îl știa: „Ne vom revedea din nou” FOTO

Durere fără margini în lumea filmului american. Un celebru actor din serialul „Oz” a pierdut lupta împotriva cancerului, duminică, la vârsta de 58 de ani. Familia și fanii sunt îndurerați! Cunoscutul artist s-a remarcat și în serialul NBC Homicide: Life on the Street în rolul ofițerului Jeff Westby, relatează NBC News.

Actorul Granville Adams a murit

S-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, după ce a purtat o luptă dureroasă împotriva cancerului. Milioane de fani sunt în lacrimi! Este vorba despre celebrul actor american Granville Adams, cunoscut pentru rolul lui Zahir Arif din serialul de televiziune Oz HBO.

De asemenea, artistul a jucat și un rol recurent în serialul NBC Homicide: Life on the Street în rolul ofițerului Jeff Westby.

Kirk Acevedo, co-starul seriei HBO, în vârstă de 49 de ani, cel care a jucat rolul lui Miguel Alvarez, a distribuit pe platforma de socializare Twitter o serie de fotografii în care apare alături de prietenul său și a anunțat decesul acestuia.

„Mi-am pierdut fratele astăzi după o lungă luptă cu cancerul”, a scris Kirk Acevedo pe Twitter.

Soția actorului și câțiva prieteni au emis un comunicat de presă în care au anunțat stingerea din viață a actorului.

Lacrimi și durere fără margini printre cunoscuții artistului

Tom Fontana, producător executiv al serialului „Oz”, a confirmat vestea morții lui Adams și i-a adus un omagiu actorului pe Instagram, duminică. „Dulce prinț/ zboruri de îngeri îți cântă odihna”, a scris Fontana alături de o fotografie pe care a postat-o.

Harold Perrineau, cel care l-a interpretat pe Augustus Hill în „Oz”, a scris pe Instagram: „Nu poți plânge mereu, uneori trebuie să CELEBREZI timpul pe care l-ai petrecut împreună”.

„Îl IUBESC pe acest om și întregul grup de familie/prieteni pe care l-am creat cu toții”, a scris el. „Odihnă liniștită! Ne vom revedea din nou”.

În luna decembrie a anului 2020, actorul american Granville Adams a anunțat pe platforma de socializare Instagram că se lupta cu cancerul, după ce a împărtășit o fotografie cu el însuși de pe un pat de spital.