Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu imens! O mare vedeta a murit de Covid. Anunțul a întristat pe toata lumea. FOTO
Doliu imens! O mare vedeta a murit de Covid. Anunțul a întristat pe toata lumea. FOTO

Doliu imens! O mare vedeta a murit de Covid. Anunțul a întristat pe toata lumea. FOTO

Valentina Boscardin Mendes, în vârstă de 18 ani, a făcut mai întâi pneumonie, iar duminică tromboză (cheag de sânge), după ce a fost internată la spitalul natal din Sao Paulo, Brazilia.

Moartea modelului Valentina Boscardin Mendes, complet vaccinat,  din Sao Paulo, Brazilia, care a murit ca urmare a complicațiilor legate de Covid-19, a fost anunțată de mama ei cu inima frântă. Tânăra era vaccinată cu ambele doze Pfizer.

„Cu mare durere trebuie să mă despart de iubirea vieţii mele. La revedere si Dumnezeu să te primească cu braţele deschise. Fiica mea, te voi iubi mereu. Un înger s-a suit la cer”,  a scris mama Valentinei pe social media.

Familia și prietenii Valentinei au spus că a fost complet vaccinată cu două injecții Pfizer

Marcia Boscardin, care a modelat pentru Givenchy și Christian Dior și acum are propriul ei canal YouTube, a spus că fiica ei a primit cele două doze recomandate de Pfizer anti-Covid  și nu a avut probleme de sănătate subiacente.

Deşi era vaccniantă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva

Modelul din Brazilia s-a infectat cu noul coronavirus în perioada Crăciunului și a făcut o formă severă a bolii, iar complicațiile avute i-au cauzat, în cele din urmă, decesul. Inițial, Valentina Boscardin a făcut pneumonie severă, după care a avut tromboză. S-a stins din viață în urmă cu câteva zile.

Moartea Valentinei survine când ministrul sănătății din Brazilia a anunțat că Omicron este acum tulpina dominantă în țară

Tânăra era pregătită să înceapă o carieră internațională în lumea modellingului, iar vestea morții ei a întristat pe toată lumea, mai ales pentru că avea o vârstă fragedă. Valentina își dorea să-i calce pe urme mamei sale, care a avut o carieră de fotomodel înainte să fie prezentatoare TV.

Mesajele curg de la prieteni

Un prieten de familie, Helo Pinheiro, în vârstă de 17 ani, i-a adus un omagiu într-un mesaj direct Marciei după ce a aflat despre moartea Valentinei. „ Tocmai am primit o veste cu adevărat tristă și nu-mi vine să cred”, a spus ea. „Dumnezeul meu. Chiar mă doare. Chiar nu știu ce să spun ca să te consolez. Mă rog să ai puterea și credința să faci față acestei pierderi. Cele mai sincere condoleanțe, prietene. Un sărut mare de la Rio”, mirror.co.uk.