Evenimentul Zilei > Actualitate > Doinița Oancea și MOMENTUL EMOȚIONANT care a făcut-o să PLÂNGĂ 40 de minute. FOTO în ARTICOL
Doinița Oancea și MOMENTUL EMOȚIONANT care a făcut-o să PLÂNGĂ 40 de minute. FOTO în ARTICOL

Doinița Oancea și MOMENTUL EMOȚIONANT care a făcut-o să PLÂNGĂ 40 de minute. FOTO în ARTICOL

Invitată la emisiunea „Stăpânii vedetelor”, difuzată la Antena Stars, Doinița Oancea și-a amintit un moment unic în viața ei, moment care a făcut-o să plângă 40 de minute fără oprire.

Doinița Oancea și-a amintit momentul în care a primit un cățeluș.

„Era micuţ şi cu urechi foarte mari. Am plâns foarte mult, de bucurie, când l-am primit. Cred că 40 de minute nu m-am putut opri. (…) Trecuse ziua mea de nume, se apropiau sărbătorile de iarnă. Eram în casă. Pe hol, am găsit o cutie. Era acolo, se uita la mine. Fostul meu prieten l-a adus şi mi-a făcut o surpriză. (…) Îl ascundeam în sân şi mergeam cu el şi la supermarket. Nu mă puteam dezlipi de el”, a povestit Doinița Oancea, la Antena Stars.

Actrița a avut un an încărcat din punct de vedere profesional, a jucat în prima piesă de teatru – “Marea rușine”, a fost ocupată cu filmările pentru “Fructul oprit – serialul de la Antena 1, și nu a uitat nici de cele două proiecte vestimentare pe care le are, însă are și un regret. “Îmi propusesem să mă plimb foarte mult anul acesta, dar nu am reușit, pentru că am muncit mult”, a completat ea, conform spynews.ro.