Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi tineri îndrăgostiți au murit împreună. S-au înecat în râu, nimeni nu știe ce s-a întâmplat, de fapt
Doi tineri îndrăgostiți au murit împreună. S-au înecat în râu, nimeni nu știe ce s-a întâmplat, de fapt

Doi tineri îndrăgostiți au murit împreună. S-au înecat în râu, nimeni nu știe ce s-a întâmplat, de fapt

Tragedie în Maramureș, unde autoritățile au descoperit un cuplu mort în apele râului Lăpuș. Oamenii legii nu cunosc, momentan, circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Poveste de dragoste cu sfârșit tragic. Evenimentul a înmărmurit o comunitate întreagă. Doi tineri iubiți au fost găsiți morți, după ce autoritățile au fost alertate cu privire la un singur cadavru descoperit la râul Lăpuș din județul Maramureș. În urma verificărilor demarate de oamenii legii, s-a depistat al doilea trup neînsuflețit, care s-a dovedit a fi al partenerului femeii raportate moartă.

Cadavrele unui cuplu au fost găsite pe apele unui râu din Maramureș

Luni, 19 iulie, agenții de poliție din județul Maramureș au fost alertați de către un cetățean cu privire la faptul că în albia râului Lăpuș a fost descoperit cadavrul unei femei. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că era vorba despre trupul unei tinere de 26 de ani. Aceasta era din Baia Mare. Potrivit primelor informații, corpul femeii nu prezenta urme de agresivitate.

În timpul demarării unei cercetări mai ample, agenții de poliție au mai identificat un alt cadavru, în amonte. Oamenii legii au descoperit că bărbatul mort era partenerul femeii identificate inițial. Acesta era în vârstă de 37 de ani și provenea din județul Iași.

Ce au descoperit oamenii legii la locul incidentului

Condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul nu sunt, momentan, cunoscute. Agenții de poliție au informat că trupul bărbatului a fost descoperit la un interval de două ore de la depistarea cadavrului femeii.

La fața locului, polițiștii au mai identificat bunuri ale cuplului, precum haine și diverse obiecte, dar și actele de identitate ale celor două persoane.

Ambele victime au fost transportate la morgă, în Baia Mare. Acolo, medicii legiști vor demara o anchetă și vor stabili, concret, care sunt cauzele decesului.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.