Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum au ajuns doi ROMI să fie VEDETELE PARISULUI – VIDEO
Cum au ajuns doi ROMI să fie VEDETELE PARISULUI – VIDEO

Cum au ajuns doi ROMI să fie VEDETELE PARISULUI – VIDEO

Doi romi au devenit faimoși după ce au cântat în metroul din Paris mai multe melodii celebre din România. Oamenilor din jur nu le-a venit să creadă când i-au auzit pe cei doi soți.
Doi romi au cântat în metroul de la Paris melodii celebre ale unor trupe de hip-hop românești, printre care B.U.G. Mafia sau La Familia. Pasagerii au zâmbit, semn că le-a plăcut prestația celor doi romi. Clipul video a devenit viral, fiind accesat pe YouTube de sute de mii de ori, scrie Cancan.

Reacțiile celor care au văzut clipul pe YouTube au fost atât pozitive, cât și negative. „Banii se fac muncind, nu cântând prin metrouri”, a reacționat cineva. „Omul își câștigă pâinea cum poate, așa că nu mai vorbiți voi de ei că nu sunt toți la fel. Lăsați măreția asta în străinătate că în țară sunteți toți la fel”, a scris altcineva.

Marius şi Georgiana au devenit virali după ce au cântat la metroul din Paris.

„Soția mea nu a vrut să spună, dar visul ei a fost să apară în fața Andrei”, a mărturisit Marius. După ce au cântat în fața juriului, Andra a făcut un gest emoționant, strângând-o în brațe pe fana ei Georgiana.

„Aici nu mai este vorba de internet, e vorba de un talent care iese din toți porii. De abia aștept să vă văd în faza următoare”, le-a transmis Andi Moisescu celor doi soți deveniți virali.