Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi polițiști buzoieni, agresați de un fost coleg. L-au întrerupt în timp ce-și bătea mama
Doi polițiști buzoieni, agresați de un fost coleg. L-au întrerupt în timp ce-și bătea mama

Doi polițiști buzoieni, agresați de un fost coleg. L-au întrerupt în timp ce-și bătea mama

Doi polițiști din Buzău au fost agresați chiar de un fost coleg, pe care l-au întrerupt în timp ce-și bătea mama. Cei doi au fost loviți în momentul în care au intervenit să aplaneze scandalul.

Cei doi poliţişti au intervenit după ce vecinii fostului lor coleg, în vârstă de 51 de ani, au sunat la numărul de urgență 112. Aceștia au sesizat că fostul polițist îşi agresează mama, împreună cu fiul său, minor și au solicitat intervenția unei patrule.

„În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizaţi prin Apel 112 cu privire la faptul că un buzoian de 51 de ani, provoacă scandal în familie. La faţa locului a fost direcţionat imediat un echipaj de poliţie pentru verificarea aspectelor semnalate și luarea măsurilor legale” se arată într-un comunicat transmis de poliția Buzău cu privire la incidentul violent.

Polițiști bătuți în timp ce-și făceau treaba

Cei doi agenţi s-au prezentat la uşa fostului poliţist și au constatat că cele sesizate de vecini se verifică și că este vorba despre o agresiune. Fostul polițist, ajutat de fiul său în vârstă de 12 ani, își lovea mama, fără să țină cont de vârsta acesteia, de 70 de ani. Iar pentru că a continuat să se manifeste agresiv și în fața polițiștilor, aceștia au încercat să-l încătușeze. Evenimentul violent a fost filmat de băiatul în vârstă de 12 ani, îndemnat tatăl său.

„Din verificările efectuate a rezultat faptul că cele sesizate se confirmă si că, atât bărbatul, cât și fiul acestuia, un minor în vârstă de 12 ani, s-ar fi manifestat agresiv față de o femeie în vârstă de 70 de ani, rudă a celor doi. În timp ce încercau să-I pună cătușele, agenții de poliție au fost loviţi de fostul polițist care a devenit din ce în ce mai agresiv. Într-un final, polițiștii au reușit să-i pună cătușele și l-au dus la spital, împreună cu fiul său, pentru a fi evaluați psihologic”, se mai arată în comunicarea transmisă presei.

Fostul polițist va fi cercetat pentru ultraj

Bărbatul și fiul acestuia au fost preluați de echipajul de poliție, fiind conduși și internați pentru evaluare medicală, respectiv consiliere psihologică, la unități medicale de specialitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lovire și alte violențe. Femeii agresate i s-a spus că poate solicita un ordin de protecție provizoriu, însă aceasta a refuzat.

„De asemenea, se analizează împreună cu Parchetul dacă sunt întrunite elementele constitutive infracțiunii de ultraj”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

sursa foto: antena3.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: