Două persoane din Ucraina care au vrut să testeze dacă se iubesc reciproc într-adevăr, s-au încătușat și au decis să se însoțească peste tot, pentru o perioadă de peste patru luni de zile. Ideea a fost a femeii, pe numele ei Viktoria Pustovitova, în vârstă de 29 de ani, care a considerat că testul ar fi unul interesant.

Astfel, cuplul a stat încătușat pentru o perioadă de 123 de zile. Au mâncat și băut împreună, dar au mers și la toaletă… tot împreună. După cele 123 de zile, cuplul s-a despărțit, iar cei doi îndrăgostiți s-au și mutat în orașe de la capetele opuse ale țării.

S-au încătușat de Ziua Îndrăgostiților

Viktoria, care lucra la un salon de înfrumusețare, i-a propus iubitului ei, Alexandr Kudlay, vânzător de autoturisme, să se încătușeze împreună de Ziua Îndrăgostiților, pentru a-și testa dragostea. „M-am gândit că ar fi o experiență interesantă pentru mine”, a declarat Viktoria pentru Reuters.

Cuplul a împărtășit cu audiența sa de pe Instagram informații despre noul experiment pe care au decis să îl realizeze. “Voi trăi emoții noi, pe care nu le-am experimentat înainte”, a mai spus Viktoria. Numai că, în ciuda speranțelor lor, dragostea dintre cei doi s-a cam năruit, pentru că după cele 123 de zile petrecute încătușați, iubiții au ajuns să se despartă.

“Vika vrea să se reîntoarcă la stilul ei de viață de dinainte. Îi este dor de ceea ce iubea să facă mai demult”, a anunțat partenerul femeii, Kudlay, pe Instagram. “Nu mai reacționează bine la sugestiile mele de a încerca să facă ceea ce îi place alături de mine”, a mai spus partenerul Viktoriei.

Prezența continuă a celeilalte persoane în absolut toate circumstanțele, inclusiv la pauzele de țigară, la locul de muncă și la toaletă a dat naștere unor certuri care durau și patru ore. Cei doi iubiți s-au îndepărtat unul de celălalt, din punct de vedere emoțional.

“Petreceam toate zilele împreună, la un moment dat nu mai primeam niciun fel de atenție din partea lui. Nu mi-a mai spus că îi este dor de mine, când eu chiar aveam nevoie să aud asta”, a declarat Viktoria.

Kudlay a spus că experimentul în cauză nu este pentru oamenii “care au aceeași gândire”. “Nu suntem deloc pe aceeași lungime de undă”, a răspuns el, când a fost întrebat cum a descurs experimentul pe care l-a făcut cu iubita sa. “Suntem total diferiți”, a fost concluzia lui Kudlay.

Când au scăpat de cătușe

Descătușarea a avut loc pe data de 19 mai. Cuplul a bătut recordul – nicio altă pereche din întreaga lume nu a reușit să stea încătușată o perioadă de 123 de zile. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit.

Ceremonia de descătușare a avut loc în fața monumentului Unity din Kiyv, iar momentul a fost difuzat pe toate canalele de televiziune din Ucraina. Conform presei internaționale, bărbatul a dorit să mai ofere o șansă cuplului, însă Viktoria a refuzat. “Vreau să trăiesc o viață independentă și să evoluez independent”, a spus ea.

“În sfârșit, sunt liberă”, s-a exprimat Viktoria, după ce și-a scos cătușele.

Ultima ipostază în care cei doi au fost surprinși de presă împreună a fost după momentul descătușării. Amândoi aveau privirea în pământ.

În prezent, Kudlay și Viktoria trăiesc separat, în orase de la poli opuși ai Ucrainei. Cu toate acestea, ei plănuiesc să scoată cătușele la licitație. Viktoria sfătuiește cuplurile să se încătușeze și să testeze dacă pot trăi împreună și dacă sunt făcuți, într-adevăr, unul pentru celălalt.