Evenimentul Zilei > Monden > Documentarul cu Meghan şi Harry face furori. Ducele de Sussex vorbește despre „jocul murdar” al Casei Regale. Reacțiile sunt copleșitoare. Video-Foto
Documentarul cu Meghan şi Harry face furori. Ducele de Sussex vorbește despre „jocul murdar” al Casei Regale. Reacțiile sunt copleșitoare. Video-Foto

Documentarul cu Meghan şi Harry face furori. Ducele de Sussex vorbește despre „jocul murdar” al Casei Regale. Reacțiile sunt copleșitoare. Video-Foto

În documentarul produs de Netflix despre Harry și Meghan, ducele de Sussex vorbește despre „jocul murdar” al casei regale britanice și spune că doar ei știu „adevărul complet”.

Netflix a lansat un al doilea trailer pentru noua serie documentară cu viaţa lui Harry și Meghan în care îl arată pe duce vorbind despre atitudinea schimbată a familiei sale după nunta lor.

Harry povestește pe parcursul documentarului lucruri neștiute despre familia sa, spunând că „există scurgeri de informații, dar există și plantări de povești….Este un joc murdar”, a relatat ducele de Sussex.

Harry și Meghan

Sursa foto: NETFLIX „Harry și Meghan”

Casa regală are motive să fie îngrijorată

Ducele de Sussex nu se sfiește să spună despre „durerea și suferința femeilor care se căsătoresc în această instituție, această frenezie alimentată”, spune Harry. „Am fost îngrozit, nu am vrut ca istoria să se repete. Nimeni nu știe adevărul deplin. Noi știm adevărul deplin”.

Clipul începe cu relatări despre logodna și nunta lui Harry și Meghan Markle: „Este foarte greu să te uiți la asta acum și să spui: „Ce naiba s-a întâmplat?”.

Harry și Meghan scot încă de la Netflix. Poza: Netflix

Sursa foto: NETFLIX „Harry și Meghan”

Primul volum al seriei va fi lansat joi, 8 decembrie

Netflix va lansa primele trei episoade ale documentarului la nivel mondial pe 8 decembrie, iar ultimele trei episoade pe 15 decembrie. Această nouă serie de documente speră să atragă atenţia observatorilor regali cu promisiunea unor informații privilegiate.

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune Harry la un moment dat în trailer, care a servit drept anunț oficial al lansării. „Când miza este atât de mare, e bine să auziți povestea noastră direct de la noi?” a adăugat Meghan Markle.

Netflix a promis că serialul va oferi o privire „fără precedent și în profunzime” asupra cuplului, care „va împărtăși cealaltă faţă a poveștii lor de dragoste” pe parcursul a șase episoade.

Primul volum al seriei va fi lansat joi, 8 decembrie, iar cel de-al doilea volum va fi lansat pe 15 decembrie – în aceeași zi în care Kate, Prințesa de Wales, găzduiește un eveniment special de colinde la Westminster Abbey la care participă membrii familiei regale, informează hollywoodreporter.com.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: