Evenimentul Zilei > Actualitate > DN1E, Râșnov – Poiana Brașov rămâne închis până la ora 20.00 pentru Campionatul Național de Viteză pe Traseu Montan
DN1E, Râșnov – Poiana Brașov rămâne închis până la ora 20.00 pentru Campionatul Național de Viteză pe Traseu Montan

DN1E, Râșnov – Poiana Brașov rămâne închis până la ora 20.00 pentru Campionatul Național de Viteză pe Traseu Montan

Unul dintre tehnicienii prezenți la campionat a rămas fără permis după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului chiar pe traseul pe care se desfășoară campionatul.

Polițiștii rutieri au depistat,aseară, la Râșnov, pe DN1E, doi bărbați, ambii cu vârsta de 40 de ani, în timp ce conduceau autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorii auto au fost testați din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând alcoolemii de 0,18 mg/l, respectiv 0.12 mg/l alcool pur.

Celor doi bărbați le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, fiind sancționați contravențional. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că unul dintre bărbați  asigură asistența tehnică în cadrul unei echipe participante la etapa Campionatului Național de Viteză pe Traseu Montan. Se pare că cei doi profitaseră de încheierea primei zile a campionatului și au vrut să parcurgă traseul după cină.

Astăzi, în intervalul orar 08.00 – 20.00, traficul este restricționat pe DN 1E pentru cea de-a doua zi a etapei Campionatului Național de Viteză pe Traseu Montan.  Pentru a ajunge la Brașov dinspre Bran-Râșnov, șoferii vor folosi DN73, prin Cristian.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: