Evenimentul Zilei > Monden > Divorțul anului în showbiz. Și-au spus „adio” după 5 ani. Chiar soțul a adus vestea tristă
Divorțul anului în showbiz. Și-au spus „adio” după 5 ani. Chiar soțul a adus vestea tristă

Divorțul anului în showbiz. Și-au spus „adio” după 5 ani. Chiar soțul a adus vestea tristă

Cântăreața Alexandra Stan trece prin momente îngrozitoare. Artista divorțează la doar 5 luni de la căsătorie. Vedeta îi declara soțului iubire veșnică, dar acesta a anunțat că își spun adio.

Iubita cântăreață, Alexandra Stan s-a căsătorit în aprilie cu Emanuel Necatu.

”Sinceră să fiu, nu știu, ne pregătim, avem planuri, dar nu concrete. Vrem și noi o petrecere, mai ales că ne dorim foarte mult să fim cu prietenii; atât eu, cât și Emanuel avem mulți prieteni și chiar ne pare foarte rău că nu au fost alături de noi, nu am avut cum să îi invităm, pentru că am făcut în secret. Oricum, totul s-a întâmplat în perioada restricțiilor”, spunea după nuntă Alexandra Stan.

După multe declarații de dragoste în mediul online și multe poze în care cuplul părea mai fericit ca niciodată, soțul artistei a anunțat o iau pe un drum separat.

Soțul cântăreței a făcut primul pas spre despărțire

Fanii au rămas șocați când Emanuel Necatu a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj prin care le explica oamenilor el și Alexandra Stan s-au despărțit definitiv. Separarea lor a părut o glumă proastă pentru fanii artistei. Cuplul părea ca duce o viață de vis, fiind mereu împreună.

”În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.

Au șters toate pozele împreună

În urmă cu ceva timp, Alexandra Stan a șters toate pozele cu soțul ei, dar fanii au crezut există o explicație pentru asta.

„E absurd să dau explicațîi presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a spus Alexandra Stan pentru viva.ro.

Soțul artistei a șters și el pozele cu ea imediat, iar fanii nu au încetat comenteze și pună întrebări. Emanuel păstrase o singură poză cu mireasa lui, dar după câteva zile a dispărut ca prin minune.