Evenimentul Zilei > Actualitate > De-abia a DIVORŢAT şi deja are un nou IUBIT. Vedeta care a pus pe JAR lumea mondenă
De-abia a DIVORŢAT şi deja are un nou IUBIT. Vedeta care a pus pe JAR lumea mondenă

De-abia a DIVORŢAT şi deja are un nou IUBIT. Vedeta care a pus pe JAR lumea mondenă

Deşi nu are nici două luni de când a divorţat de Mihai Ivănescu, Roxana Ciuhulescu a făcut o nouă cucerire. Aceasta şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat.

De curând, Roxana Ciuhulescu a postat o fotografie pe Instagram în care apare pe locul din dreapta al unei maşini.

Partea mai interesantă este că în poză apare şi mâna unui bărbat care o mângâie pe picioare.

Fanii Roxanei au fost foarte curioşi să afle identitatea sa, dar nu au reuşit să obţină această informaţie. Vedeta le-ai dat totuşi un mic „indiciu”, răspunzând la întrebarea „Cine te ţine de picioare?”, cu „Cine mă merită”.

Decizia de a divorţa a luat-o în urmă cu un an. „Este un subiect delicat, recunosc. mama mea, deşi n-a fost cel mai bun prieten al soţului meu sau mai bine zis invers, adică n-a fost o relaţie extraordinară. Soţul meu a mers pe vorba aceea: „soacră, soacră, poamă acră”. Mama întotdeauna m-a susţinut şi m-a ajutat şi mi-a arătat calea către ce este mai bine. M-a determinat să lupt mai departe, atât ea, cât şi fratele meu.  Să trec peste, să uit, numai să merg mai departe. Dar când vezi că copilul tău suferă, se chinuie şi slăbeşte, pentru că anul trecut am slăbit foarte mult şi mi-am pierdut părul, am rămas aproape cheală într-o perioadă de 3-4 luni de zile, din cauza stresului… Am suferit şi atunci a trebuit să fac ceva”, a spus fosta vedetă conform cancan.ro.

Sursă foto: Instagram