Divele de la Hollywood, scut de apărare în jurul lui Meghan! Celebrităţile din SUA au cerut Reginei Elisabeta a II-a să îşi ceară „scuze publice” față de Meghan. Totul a plecat de la reacția familiei regale cu privire la acuzaţiile aduse ducesei de Sussex.
Divele s-au adunat în jurul Meghan Markle înainte de interviul său cu Oprah Winfrey. Prin intermediul talk-show The View, au solicitat Reginei să-și ceară public scuze față de Meghan.

Divele de la Hollywood, scut de apărare în jurul lui Meghan! Este incredibil ce i-au cerut Reginei să facă public

Co-gazdele popularei emisiuni americane The View au spus despre Familia Regală că este „disperată”. Ca dovadă atacurile lor asupra lui Meghan Markle. Co-gazda ABC Sunny Hostin a cerut reginei să-și ceară public scuze „pentru că nu a protejat-o” pe Meghan.
Scandalul dintre ducii de Sussex și restul Familiei Regale a luat amploare înaintea interviului bombă cu Oprah Winfrey. Cu câteva zile înainte de lansarea interviului, Palatul Buckingham a anunțat o investigație internă. Se referă la acuzațiile de intimidare faţă de angajaţi ale lui Meghan.
Sunny Hostin
Sunny Hostin

Celebra Whoopi Goldberg a spus că: comportamentul Familiei Regale este unul disperat

Ea a declarat: „Sunt foarte șocată. Decât să încerc să remediez această ruptură. Decât să osprijin pe Meghan…. eu cred că Harry și-a îndepărtat intenţionat soția de familia lui din Anglia. Din cauza urii rasiale teribile la care era supusă și nu a vrut ca istoria să se repete după ce i s-a întâmplat mamei sale cu mass-media. Sunt doar surprinsă că nu au încercat nici măcar să-și ceară scuze pentru că nu au protejat-o mai mult și, în schimb, fac asta. Spune multe, cred, despre funcționarea Familiei Regale”.

Meghan McCain a susţinut opinia lui Whoopi si a adăugart că momentul anchetei a fost orchestrat.

MEGHAN MARKLE

Ea a spus: „Acest lucru este cu adevărat interesant, deoarece este o opoziție foarte evidentă asupra lui Meghan Markle. Iar unul dintre lucrurile pentru care este acuzată Meghan este că trimitea e-mail angajaților dimineața devreme. Deci, cred că este ridicol la acest nivel.

„Tocmai acum încearcă să o facă pe Meghan Markle să arate foarte rău, inclusiv acuzând-o că poartă cercei cu diamante care au fost dăruiţi de prințul Arabiei Saudite după ce Jamal Khashoggi a fost ucis.

„Și toate acestea sunt fapte pe care, cred, le-am cunoscut de mulți ani – de ce apar acum?”

Joy Behar  a intervenit: „În monarhia britanică, ei doar îți fac viața nenorocită. Ar fi mai bine să urmezi linia. Pentru că nu le place când te pui împotriva lor. Uite ce s-a întâmplat cu Diana, același lucru. Deci sunt în echipa Meghan Markle, a concluzionat Beher.

Corespondentul regal de la Vanity Fair, Katie Nicholl, a declarat că oamenii din SUA ţin cu  Meghan. Ceea ce ar putea pune o problemă familiei regale.

Ea a spus: „Mulți americani sunt acum în „Echipa Meghan ”și acest lucru pune o mare problemă pentru Familia Regală. Sunt extrem de populari în SUA, şi am auzit la mulți americani care spun că „ asta arată ca o eliminare”, scrie Eypress.