Evenimentul Zilei > Monden > Diva de la Hollywood și-a șocat fiica: A pozat goală la aproape o jumătate de secol! | FOTO
Diva de la Hollywood și-a șocat fiica: A pozat goală la aproape o jumătate de secol! | FOTO

Diva de la Hollywood și-a șocat fiica: A pozat goală la aproape o jumătate de secol! | FOTO

Cu ocazia împolinirii vârstei de 48 de nai, celebra actriță Gwyneth Paltrow și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare.

Gwyneth Paltrow a postat o fotografie, pe Instagram, în care este complet dezbrăcată, cu ocazia implinirii vârstei de 48 de ani.

„Azi, în nimic altceva decât în costumul în care m-am născut. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua de naștere”,a fost mesajul postat de celebra actriță, lângă fotografie, potrivit Daily Mail.

Actriţa şi-a petrecut ziua de naştere alături de soţul ei, Brad Falchuk, care a scris, între altele: „Şmechera împlineşte 48 de ani azi”. De asemenea, printre cei care au comentat la această imagine uluitoare s-a numărat și fiica ei în vârstă de 16 ani, care a reacționat printr-un mesaj simplu: „MOM”.

Și vedetele au reacționat postând comentarii. „Wow”, a scris actrița Vanessa Hudgens. Vedeta din „Friends” și prietenă apropiată a lui Paltrow, Courteney Cox, a scris: „La mulți ani! Ce fată frumoasă ești și ne inspiri în atât de multe feluri”. Și Naomi Campbell i-a transmis urări.

CV impresionant

Gwyneth Paltrow, născută pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Seven” (1995), în care l-a avut partener pe Brad Pitt. După rolurile din comedia romantică „Dincolo de uşi/ Sliding Doors” (1998) şi thrillerul „O crimă perfectă/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului din „Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar şi Globul de Aur.

Mai târziu, Gwyneth Paltrow a sclipit în filme precum „Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), „O familie genială/ The Royal Tenenbaums” (2001), „Uşuraticul/ Shallow Hal” (2001) şi „Dovada/ Proof” (2005).

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au căsătorit în septembrie 2018, într-o ceremonie restrânsă care a avut loc în East Hampton.

În 2016, actrița a divorțat de solistul trupei Coldplay, Chris Martin. „Am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim în continuare foarte mult, ne vom trăi vieţile în mod separat. Suntem, însă, şi vom fi întotdeauna o familie şi în multe sensuri suntem acum mai apropiaţi decât am fost vreodată“, spuneau cele două vedete în acel comunicat comun.