CLICK pe colajul de mai jos pentru GALERIE FOTO. Avertisment: unele imagini pot deranja persoanele sensibile la nuditate, va recomandăm să nu accesaţi galeria dacă aveţi o astfel de sensibilitate.

Jimmy Jellinek, directorul editoralului spune despre supermodel că este într-o formă perfectă pentru coperta revistei, care la rândul ei sărbătoreşte împlinirea a 60 de ani de la prima ediţie. „Vorbim de imaginea Burberry, de unul dintre cele mai mari modele din lume pe coperta revistei Playboy. Este partenera ideală pentru a ne ajuta să menţinem încă 60 de ani de acum înainte”, a spus acesta.
Fondatorul Playboy, Hugh Hefner este de asemena, entuziasmat de apariţia divei în revistă: „Este celebră în întreaga lume, este un brand. Este alegerea naturală pentru noi”.
Bărbații din viața lui Kate Moss
Relația pe care a avut-o în anii ’90 cu Johnny Depp şi-a pus adânc amprenta nu doar pe cariera ei (prin el ajungând să cunoască o mare parte din starurile de la Hollywood), ci şi pe evoluţia ei personală. Iar despărţirea de el a devastat-o, la propriu. „Johnny a avut grijă de mine. Dacă îl întrebam: «Ce să fac?», ştia ce să-mi răspundă. Asta este ceea ce mi-a lipsit cel mai mult când am plecat. Am plâns ani la rândul după el“, a povestit ea, recunoscând că depresia a împins-o spre abuzul de droguri şi alcool.
O vreme, a crezut că şi-a găsit liniştea în braţele lui Jefferson Hack, redactorul-şef al revistei „Dazed and Confused“, tatăl fetitei ei.
Apoi, s-a abandonat în braţele lui Pete Doherty, vocalistul formaţiei The Libertines, pe care l-a întâlnit la aniversarea ei de 31 de ani şi cu care urma chiar să ajungă şi la altar.
O relaţie care s-a dovedit a fi defectuoasă, însă, şi care a declanşat un episod negru pentru Kate, când a fost prinsă prizând cocaină. Fotografiile cu ea într-o asemenea ipostază au costat-o câteva contracte importante cu H&M, Chanel, Burberry, în valoare de milioane de dolari, ducând la izolarea ei de lumea fashion. În plus, frumuseţea ei se ofilise de la atâtea nopţi nedormite, înecate în alcool, tutun şi stupefiante.
Dar, după încă o internare la dezintoxicare şi cu ajutorul prietenilor săi sus-puşi, care au făcut mult lobby pentru ea, Moss a revenit în lumina reflectoarelor, chiar dacă uneori cearcănele nu mai pot fi aşa uşor ascunse. Şi, culmea, de-atunci încoace, averea ei s-a dublat
CITIȚI ȘI

  • Nu e TRUCAJ. Imagini surprinse la MOMENTUL POTRIVIT | GALERIE FOTO

  • DEZVOLTARE IMPRESIONANTĂ. Cum arătau marile orașe ale lumii în trecut și cât de mult au progresat | GALERIE FOTO

  • MUZEUL din subteran. Metroul din Stockholm este cea mai lungă GALERIE DE ARTĂ din lume | FOTO

  • România în The Guardian. ”Am dori sa aflăm mai mult despre țara dumneavoastră” | GALERIE FOTO

Te-ar putea interesa și: