Evenimentul Zilei > Monden > Disperare mare la Casa Regală. Regina Elisabeta ar putea fi oricând otrăvită. Cum alege farfuria cu mâncare
Disperare mare la Casa Regală. Regina Elisabeta ar putea fi oricând otrăvită. Cum alege farfuria cu mâncare

Disperare mare la Casa Regală. Regina Elisabeta ar putea fi oricând otrăvită. Cum alege farfuria cu mâncare

Puţină lume ştie că Regina Elisabeta are o teamă imensă să nu fie otrăvită în mâncare. Şi pentru a evita o tragedie, personalul are o sarcină incredibil de grea în această privință riscând să moară chiar ei.
 Trucul ingenios al reginei pentru a evita să fie otrăvită este că ar trebui să otrăvească toată mâncarea de la palat. Din acest motiv are cele mai stricte protocoale pentru a se proteja de orice pericol, inclusiv de otrăvire. Iar personalul palatului este mereu pus la încercare.
Regina este cunoscută pentru găzduirea unor banchete mari la Palatul Buckingham, precum și pentru participarea la cine oficiale din întreaga lume, unde este un risc ridicat de a fi otrăvită, dar  personalul regal are totuși un hacking ingenios pentru a preveni acest lucru.

Trucul folosit ca regina să scape în caz că mâncarea e otrăvită

Desigur, se acordă o atenție specială tuturor alimentelor consumate de regină. Personalul folosește un hack simplu, dar foarte ingenios, pentru a împiedica otrăvirea reginei. Totul se descrie în documentarul de pe canalul 5: Secretele bucătăriei regale. Aici se pune că Regina nu a primit niciodată un anumit platou cu mâncare.

„După ce totul este aranjat, alege la întâmplare una dintre farfurii pentru a fi servită Majestății Sale. Deci, dacă cineva ar vrea s-o otrăvească, ar trebui să otrăvească tot lotul de angajaţi”, a spus comentatorul regal Emily Andrews.

Regina ar avea un cod pentru a informa bucătarii regali ce vrea să aibă pe masă. Bucătarul regal Darren McGrady a explicat că reginei i se oferă meniuri specifice: Bucătarul face meniuri cu trei zile înainte și asta ne oferă suficient timp pentru a obține toate produsele și a le pregăti”, a explicat el.

Regina primeşte lista cu meniuri cu trei zile înainte. Cum alege ceea ce dorește să mănânce

„Când lista cu meniuri merge la Regină, ea pune o linie pe  felurile de mâncare pe care nu le dorește. Dacă va ieși la cină, va tage o linie pe acea pagină. Și dacă va veni un musafir, va pune două sau trei”, a spus Darren.

Bucătarul a dezvăluit că monarhul este destul de pretențios și că urăște o mulțime de feluri de mâncare și ingrediente. Acesta a explicat că usturoiul este interzis și există o limită a cantității de ceapă pe care o pot folosi în mâncare.

Există, de asemenea, o altă mâncare delicioasă, care este interzisă din toate meniurile regale: stridiile. Considerate ca fiind delicatese în multe țări, Regina le detestă.

Monarhul urmează, de asemenea, o dietă „sensibilă” pentru a rămâne sănătos, ceea ce i-a permis să fie cel mai longeviv monarh. Îi place să mănânce mese simple și sănătoase şi bea din când în când băuturile preferate, mai spune bucătarul regal.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: