Evenimentul Zilei > Social > Disperare în Capitală. Peste 600 de imobile nu au apă caldă în plină caniculă
Disperare în Capitală. Peste 600 de imobile nu au apă caldă în plină caniculă

Disperare în Capitală. Peste 600 de imobile nu au apă caldă în plină caniculă

Peste 600 de imobile din Capitală nu au apă caldă în plină caniculă, ca urmare a avariilor şi a lucrărilor de reparaţii. Acest lucru reiese din informaţiile postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

Astfel, în Sectorul 1, ca urmare a unei avarii la reţeaua primară, au rămas fără apă caldă blocuri din zonele Bd. Bucureştii Noi, Cal. Griviţei.

În Sectorul 2, o avarie la reţeaua primară afectează zona Colentina-Fundeni-Petricani.

În Sectorul 3 apa caldă este oprită în zona Bulevardului 1 Decembrie, dar sunt afectate şi alte blocuri, ca urmare a unor avarii la reţele secundare de pe str. Baraj Lotru, str. Foişorului. Se efectuează de asemenea lucrări la puncte termice şi module termice pe str. Baraj Iezer, str. Lucreţiu Pătrăşcanu, str. Liviu Rebreanu.

În Sectorul 4, avarii la reţeaua secundară sau lucrări efectuate la punctele termice au dus la sistarea furnizării apei calde pentru imobile din zonele str. Melineşti, str. Tulnici, B-dul Gheorghe Şincai.

În Sectorul 5 se realizează lucrări pentru remedierea unei avarii produse la o conductă din circuitul primar, pe str. Mihail Sebastian.

În Sectorul 6, s-a produs o avarie la reţeaua primară pe str. Valea Ialomiţei, dar sunt afectate şi blocuri de pe str. Preciziei, Bd. Iuliu Maniu sau str. Valea Cascadelor, ca urmare a manevrelor pentru depistarea de avarii din reţeaua primară.

Promisiunile lui Nicușor Dan, vorbe în vânt

Actualul primar general, Nicusor Dan, promitea înainte de preluarea mandatului că toți bucureștenii vor avea apa caldă și căldura. „Toata lumea va avea căldura și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o sa le rezolvam în cel mai scurt timp posibil. Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvara, cand vremea o va permite”, spunea Nicusor Dan.

Multe cartiere din Capitală au rămas periodic fără apă caldă, în pofida declarațiilor pompoase de campanie electorală ale lui Nicușor Dan.

A trecut primăvara, vara e pe sfârșite, iar apa caldă e din ce în ce mai rară la robinetele bucureștenilor. Cum va fi cu căldura la iarnă?

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: