Evenimentul Zilei > Social > Dispariții misterioase în mai multe localități din țară. Adolescente, căutate de poliție
Dispariții misterioase în mai multe localități din țară. Adolescente, căutate de poliție

Dispariții misterioase în mai multe localități din țară. Adolescente, căutate de poliție

Două adolescente din Chiajna, respectiv Baia Mare au dispărut în cursul zilei de luni după ce dimineață au plecat la școală și nu s-au mai întors, iar acum sunt căutate de poliție.

Prima dintre cele două adolescente este din Chiajna, judeţul Ilfov. Minora, în vârstă de 14 ani este de negăsit de ieri dimineaţă, de când a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors.

Fata are părul tuns scurt, tenul măsliniu şi 1,5 metri înălţime, iar la momentul dispariţiei purta blugi, un hanorac gri şi avea un rucsac mov, cu numărul 21 inscripţionat.

Cea de-a doua minoră a dispărut în același fel ca și prima respectiv, s-a dus la școală, dar nu s-a mai întors. Adolescenta are 15 ani și este din Baia Mare.

Fata purta o bluză gri, pantaloni negri şi încălţăminte sport, are o constituţie atletică, părul şaten şi lung şi ochii căprui.

Poliţia face apel către cei care văd una dintre cele două minore să sune de urgenţă la 112.

Alte trei adolescente, dispărute în ultimele zile

Oamenii legii din Brăila au dat în urmărire naţională două adolescente, Tudose Mariana, în vârstă de 16 ani, şi Pirlea Iulia, în vârstă de 18 ani, care au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit, scrie adevărul.ro.

Sâmbătă, 17 octombrie, o femeie de 79 de ani, din oraşul Însurăţei, a sesizat dispariţia nepoatei sale, Tudose Mariana, în vârstă de 16 ani, care, în jurul datei de 28 septembrie 2020, a plecat de la domiciliul comun şi nu a mai revenit. Din verificări a rezultat că minora a mai plecat anterior de la domiciliu, revenind acasă de fiecare dată după anumite intervale de timp. Semnalmente: înălţime 1,50 metri, greutate aproximativ 45 de kilograme, constituţie atletică, ochi albaştri, păr blond şi faţă rotundă.Luni, 19 octombrie, o femeie de 45 de ani, din localitatea Cuza Vodă, a sesizat dispariţia fiicei sale, Pirlea Iulia, în vârstă de 18 ani, care, din data de 15 octombrie 2020, a plecat de la domiciliul unde locuia cu prietenul său şi nu a mai revenit.

În toată această perioadă a comunicat telefonic atât cu mama, cât şi cu prietenul său, prin care i-a informat, în mod nereal, cu privire la locul în care se afla, însă, în prezent nu mai poate fi contactată.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 52 de kilograme, ochi verzi, păr lung, şaten, vopsit blond, piercing în buric, fără semne particulare.

Pentru cele două fete a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, este apelul inspectorului Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

O altă adolescentă, în vârstă de 16 ani, din județul Prahova a dispărut de acasă fără să-şi anunţe rudele. Părinţii ei au mers duminică la Poliţia din Plopeni şi au cerut ajutorul.

”La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Dumbrăveşti, cu privire la faptul că fiica sa ŞTEFAN MIRUNA ALEXANDRA CĂTĂLINA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înalţime aproximativ 1,55 m, greutate aproximativ 45 kg, păr brunet, ochi căprui.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni, tip ,,blue-jeans,, de culoare neagră, o geacă de culoare roz, adidaşi de culoare neagră, având ca semn distinctiv un logo de culoare roz”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Poliţiei Prahova.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: