Evenimentul Zilei > Actualitate > Diskoteka, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor disco, importat de la ruși
Diskoteka, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor disco, importat de la ruși

Diskoteka, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor disco, importat de la ruși

Cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor disco, aduce la Timișoara vedete ale scenei din anii 80 și 90.

La sfârșirul lunii mai, pe stadionul “Dan Păltinişanu” din Timişoara va avea loc DISKOteka, cel mai mare festival dedicat muzicii anilor ‘80 şi ‘90. Timp de trei zile vor cânta Modern Talking, Ace of Bace, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway, No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Dr Alban, Boney M, Ricchi e Poveri şi surprizele nu se opresc aici.

Organizatorii spun că deja au fost vandute peste 20 de mii de abonamente la evenimentul care se va desfășura în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Toti artistii vor canta exclusiv live, iar fiecare seara de festival se va încheia cu câte 2 recitaluri ale artiștilor și trupelor care au facut istorie în muzica mondială: Thomas Anders from Modern Talking, Jenny from Ace of Base, Boney M, Alphaville, Ricchi e Poveri, Dr. Alban.

Andreea Antonescu, fosta membra a trupei Andre, care face parte din echipa de management DISKOteka Festival a declarat că ”Vom avea 3 zile ca o călătorie în perioada amintirilor frumoase, a lucrurilor simple care ne bucurau atat de mult. Vom reuni toate formaţiile relevante care au creat hituri în anii 80 şi 90”.

”DISKOteka este un concept muzical importat din Rusia. El presupune nu doar un simplu spectacol ci programe de dimineata pana seara. Evenimentul din Timisoara nu presupune bani publici, însă colaboram cu autoritățile locale pentru ca Festivalul DISKOteka să se ridice la standardele evenimentelor internaționale. Totul a fost pregătit cu multă atenție și în cele mai mici detalii. Se vand bilete în toată țara, dar și în străinatate. Sunt multi oameni care vor ajunge pentru prima dată în Timișoara cu această ocazie”, au spus organizatorii. Biletele pentru Diskoteka Festival pot fi achiziționate de pe www.diskoteka.ro și www.bilete.ro.  

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.