Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo ar putea să primească o lovitură decisivă în acest sezon. Interdicția care îngroapă echipa din Ștefan cel Mare
Dinamo ar putea să primească o lovitură decisivă în acest sezon. Interdicția care îngroapă echipa din Ștefan cel Mare

Dinamo ar putea să primească o lovitură decisivă în acest sezon. Interdicția care îngroapă echipa din Ștefan cel Mare

Din cauza unui litigiu financiar, Dinamo ar putea să fie lovită de o decizie care ar însemna interdicția de a face transferuri. Mircea Rednic trebuie să aducă urgent jucători.

Dinamo are mari probleme financiare, clubul a intrat pentru a doua oară în insolvență și riscă să primească și interdicție la transferuri. „Roș-albii” vor avea, din nou, proces la TAS, cu Isma Lopez, fotbalist care solicită suma de 350.000 de euro, ca despăgubiri. El va fi apărat de sindicatul mondial al fotbaliștilor.

Dinamo se află în fața unei interdicții de transferuri

În cazul în care va pierde acest litigiu, Dinamo nu va mai putea să transfere. În aceste condiții, antrenorul Mircea Rednic trebuie să transfere urgent câțiva jucători pe care îi testează în această perioadă, conform gsp.ro.

Cei de la FIFA dictaseră, în această vară, sancțiunea de interdicție la transferuri, împotriva dinamoviștilor. Și asta din cauza litigiului pe care gruparea din Ștefan cel Mare îl avea cu Isma Lopez. Fotbalist care cerea suma de 350.000 de euro, banii care i se cuveneau din contractul pe care îl semnase în Ștefan cel Mare.

Spaniolul a jucat în 8 meciuri pentru dinamoviști, apoi înțelegerea i-a fost reziliată. El a deschis imediat un proces la FIFA și a câștigat, motiv pentru care federația internațională le-a interzis roș-albilor să mai aducă fotbaliști noi, mai spune sursa citată.

Cei de la TAS au schimbat decizia luată de FIFA

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a schimbat la 180 de grade decizia și le-a permis „câinilor” să achiziționeze jucători. În aceste condiții, la Dinamo au fost aduși șapte jucători. Dar, Mircea Rednic nu este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție și vrea să aducă mai mulți fotbaliști în „Groapă”.

FIFPRO, sindicatul mondial al jucătorilor, a pregătit dosarul pentru un recurs la decizia pronunțată de cei de la TAS. Sindicatul va încerca să-i convingă pe judecători că dinamoviștii sunt de rea-credință și că nu numai Isma Lopez, ci și alți fotbaliști au mai avut probleme financiare din cauza clubului Dinamo, care nu și-a onorat datoriile.