Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo a reușit să-l concedieze pe antrenorul Dario Bonetti, după două săptămâni de chin. Cine îi ia locul italianului
Dinamo a reușit să-l concedieze pe antrenorul Dario Bonetti, după două săptămâni de chin. Cine îi ia locul italianului

Dinamo a reușit să-l concedieze pe antrenorul Dario Bonetti, după două săptămâni de chin. Cine îi ia locul italianului

De comun acord, oficialii lui Dinamo i-au reziliat contractul tehnicianului Dario Bonetti. Italianul nu voia să demisioneze și a amenințat cu tribunalul.

Dinamo a reușit să scape de Dario Bonetti (60 de ani), antrenorul italian care nu voia să demisioneze de la gruparea din Ștefan cel Mare. El a fost exilat după umilința suferită de „roș-albi” în derby-ul cu FCSB, scor 0-6. Dar Bonetti a ținut cu dinți de contract și a amenințat că va deschide proces. Între timp, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus în timp ce se afla în țara natală.

Dario Bonetti nu a vrut să plece nici în ruptul capului

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a anunțat că echipa a reușit, în sfârșit, să scape duminică de tehnicianul italian. El a explicat că a fost vorba despre o reziliere unilaterală.

„Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo!”, a spus Zăvăleanu pentru fanatik.ro. Administratorul judiciar a precizat și de ce a fost nevoie de două săptămâni pentru a scăpa de antrenorul italian.

„Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul. Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu pentru sursa citată.

Mircea Rednic ar putea reveni în Ștefan cel Mare

Acum, favorit pentru a devenit antrenorul celor de la Dinamo este Mircea Rednic. „În ultima perioadă am venit tot timpul în situații delicate în care se afla clubul, dar niciodată în situația asta, în care echipa nu merge, probleme cu antrenorii, echipa iar a intrat în insolvență. E adevărat că m-am văzut cu domnul Badea, dar cu el mă vad mereu când am posibilitatea, că mai avem și afaceri împreună.

Nu s-a discutat nimic de contract, am zis «Prima dată, așa mi se pare corect, reziliați cu antrenorul care e și, după ce echipa nu mai are antrenor, cu mare drag discutăm». În România vin doar la Dinamo”, a declarat Rednic, sâmbătă, pentru Sport Total FM.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: