Evenimentul Zilei > Monden > Din păcate, ceva rău i s-a întâmplat lui Mihai Bendeac. Familia lui a fost informată
Din păcate, ceva rău i s-a întâmplat lui Mihai Bendeac. Familia lui a fost informată

Din păcate, ceva rău i s-a întâmplat lui Mihai Bendeac. Familia lui a fost informată

Vești proaste pentru familia, prietenii, cunoscuții și fanii actorului Mihai Bendeac, care a avut nevoie de îngrijiri medicale chiar în timp ce filma pentru emisiunea iUmor care a ajuns la al 11-lea sezon pe Antena 1.

Cel care este unul dintre jurații emisiunii iUmor, alături de Cheloo și Delia, a simțit că i se face rău și astfel a fost solicitată intervenția medicilor. Despre acest episod s-a aflat după ce Delia Matache a postat pe TikTok o filmare în care actorul era consultat.

În imagini se poate vedea că Mihai Bendeac era afectat din cauza situației surprinzătoare. La fel de îngrijorați erau și cei din echipa de producție a emisiunii. Delia a filmat momentul în care lui Mihai Bendeac i-a fost măsurată tensiunea.

Până la ora transmiterii acestei știri, nu s-a aflat care au fost motivele pentru care a fost nevoie de intervenția medicilor și din cauza cărora actorul a stârnit îngrijorarea celor care îi sunt apropiați.

„Cel de-al 11-lea sezon iUmor va avea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20:00. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor.

Mihai Bendeac a ajuns la sezonul 11 cu iUmor

iUmor | Sezonul 11 are marea premiera sâmbătă, 25 septembrie, de la 20:00, pe canalul live Antena 1. Pregătiți de distracție? Jurații Delia, Mihai Bendeac, Cheloo și prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea se întorc cu un sezon nou iUmor pe AntenaPLAY.

Mihai Bendeac este îngrijorat în timp ce îi este măsurată tensiunea

Concurenții dornici să impresioneze vin și în sezonul 11 hotărâți să obțină voturile juraților. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații, la iUmor 2021 le ai pe toate într-un mix de senzații.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Audiții speciale pentru iUmor

La audițiile emisiunii de la Antena 1 pot participa concurenții, în mod individual sau grupuri, indiferent de numărul de membri, care vor putea susține următoarele categorii de probe:

Proba muzicala – interpretare si executarea unor hit-uri românesti si/sau internationale, interpretare la instrument muzical, etc.;

Proba de dans – executarea unor dansuri individual/cuplu/grup, street dance, vals, zumba, samba, balet, dar nelimitat la acestea;

Proba de actorie – executarea unui numar dintr-un musical/piesa de teatru/scena dintr-un film, etc. ;

Alt gen de prestatie artistica sau de creatie – numar de circ, mima, creatie grafica, plastica etc″, se arată pe a1.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: