Evenimentul Zilei > Politica > Din nou a fost ORGIE ALCOOLICĂ în Vama Veche. Imaginile pe care părinţii nu vor să le vadă | GALERIE FOTO
Din nou a fost ORGIE ALCOOLICĂ în Vama Veche. Imaginile pe care părinţii nu vor să le vadă | GALERIE FOTO

Din nou a fost ORGIE ALCOOLICĂ în Vama Veche. Imaginile pe care părinţii nu vor să le vadă | GALERIE FOTO

Valurile de alcool, exibitionism şi teribilism, par a fi ingredientele unei petreceri reuşite la Vama Veche. Nici în acest an pentru cei care au aplicat-o, "reţeta" n-a dat greş.

Chiar dacă unii s-au ales cu serioase dureri de cap, alţii n-au mai ştiut de capul lor, iar unii au ajuns chiar la spital pentru excesele pe care le numesc distracţie, majoritatea tinerilor petrecăreţi ar răspunde că au venit la mare să se distreze, aşa că indiferent de consecinţe, asta fac.

Chiar dacă subiectul nu este unul nou, "reţeta" fiind aplicată şi de părinţii unora care şi-au vărsat stomacul la mal de mare, în minivacanţa de 1 mai, şi nu puţini au fost la un pas de a intra în comă alcoolică, fenomenul pare să ia amploare.  

Tinerii care zac în nisip, înconjuraţi de sticle, par a avea de la an, la an, vârste mult mai fragede, aşa că părinţii ar face bine să ia în piept realitatea şi să vadă cum se descurcă cu ea. Copiii lor se pot distra, dar trebuie să fie în acelaşi timp în siguranţă. 

Dacă se întâmplă sau nu aşa, imaginile vorbesc de la sine…

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: