Evenimentul Zilei > EVZ Special > Din ce motiv a “iertat-o” CLARK GABLE pe MARILYN MONROE. De ce nu purta DIVA chiloți
Din ce motiv a “iertat-o” CLARK GABLE pe MARILYN MONROE. De ce nu purta DIVA chiloți

Din ce motiv a “iertat-o” CLARK GABLE pe MARILYN MONROE. De ce nu purta DIVA chiloți

Detalii picante despre viața intimă a lui Marilyn Monroe se găsesc în cartea despre viața unei alte legende a filmului, Clark Gable.

David Bret scrie în volumul "Clark Gable: Tormented Star" că Marilyn nu avea nici o legătură cu sex-simbolul pe care îl vedea lumea.

Clark Gable a fost partner cu Marilyn Monroe  în filmul "The Misfits", turnat în 1961. Gable, spune Bret, a fost oripilat de igiena precară practicata de superba sa colegă.

"Ca și Jean Harlow, Marilyn obișnuia să-și decoloreze părul din zona pubiană și nu purta niciodată chiloti pentru că îi provocau iritații", scrie David Bret. "Se spăla rar, dormea dezbrăcată, mânca mai mult în pat decât la masă, acoperind cu cearșafuri farfuria cu resturi".


Deși s-a vorbit mult, Monroe și Gable nu au trăit o poveste de dragoste pe platourile de filmare. Chiar dacă, inițial, Clark s-a simțit atras de Marilyn, i-a trecut repede din cauza igienei personale a partenerei sale de film.

Totuși, Monroe obișnuia să se laude că "domnul Gable este mort după mine".

Se mai spune că diva avea în dormitorul său o fotografie a lui Gable pe care acesta îi scrisese o dedicație. "Sunt pure speculații. Clark Gable era, efectiv, obsedat de curățenie. Nu ar fi putut avea sub nici o formă o relație cu o femeie neglijentă", scrie David Bret.

"The Misfits" este povestea unei femei divorțate și disperate care se îndrăgostește de un cowboy. "The Misfits" a reprezentat atât pentru Monroe, cât și pentru Gable ultimul lor proiect cinematografic. Gable a murit primul, în urma unui atac de cord, la numai două săptămâni de la încheierea filmărilor. Marylin Monroe a murit după un an.