După ce zilele trecute s-a prezentat în lenjerie intimă, ca să își promoveze brandul personal, duminică, modelul  cu o talie incredibil de subțire a lăsat pudoarea deoparte și, dezbrăcată complet, s-a fotografiat și a postat imaginea pe internet. Tânăra apare după o perdea așa de transparentă încât  mai mult  îi scoate în evidență nurii, decât să-i ascundă.

Emily O’Hara Ratajkowski este actriță și fotomodel american, născută în Marea Britanie. Ea a fondat propria linie de lenjerie intimă sexy, Inamorata. În vârstă de 28 de ani, aceasta se află în carantină în apartamentul ei luxos din New York, împreună cu soțul ei, Sebastian Bear-McClard, 32 de ani, și cu cățelul lor, Colombo.

Oricum, modelul nu pare să aibă vreo problemă cu etalarea nudității, din contra. Zilele trecute, vedeta a avut postări în care dansează sexy în fața oglinzii, sau etalând piese din linia sa de lenjerie. Pe fondul pandemiei mortale cauzată de coronavirus, Emily Ratajkowski profită pentru a-și etala fizicul perfect.

Sursa: Daily Mail