Fotomodelul brazilian Natalia Borges și-a petrecut carantina alături de fostul fotbalist al PSG, Ezequiel Lavezzi, o vacanță „forțată” cu sticle de vin de mii de euro și peisaje de vis.

„Potrivit publicației argentiniene Ole, Lavezzi a plătit 25.000 de euro pentru fiecare noapte în insula Saint Barthelemy, un teritoriu francez aflat în Caraibe.

În total, ”El Pocho” ar fi scos din buzunar, în cele două luni de carantină, circa 1,5 milioane de euro, doar pentru cazare. Tradițional, Saint Barthelemy este una dintre destinațiile preferate ale bogaților din Europa, mai ales atunci când pe ”bătrânul” continent este iarnă.

În plus, fostul star de la PSG, retras din fotbal în noiembrie 2019, după o experiență de trei ani în China, la Hebei Fortune, a răsfățat-o pe Natalia Borges cu vinuri alese, care au costat până la 4.000 de euro sticla.

După ce cuplul a primit permisiunea să părăsească spectaculoasa insulă, Ezequiel Lavezzi a plecat pe Riviera Franceză, la Saint Tropez, pentru a se vedea cu foștii săi colegi de la Paris. S-a dus singur, fără iubita sa braziliancă.”, a povestit o sursă, pentru presa argentiniană”, anunță digisport.ro.

Distanța a omorât relația. Horia Tecău, as în tenis, dezamăgit în dragoste

Cel mai valoros jucător de tenis al momentului, din România, s-a despărțit de fotomodelul brazilian Natalia Borges. Cei doi se vedeau rar, din cauza programelor încărcate.

Horia Tecău (34 de ani) este din nou singur. Cel mai cunoscut jucător activ de tenis din România a încheiat relația cu atrăgătoarea braziliancă Natalia Borges (33 de ani).

Despărțirea s-a produs brusc și cei doi nu au dat explicații pe această temă, zvonul fiind lansat de persoane din anturajul tenismenului român. Care, deocamdată păstrează pe contul de Facebook pozele postate alături de modeul din „Țara Cafelei”.

Horia și Natalia au devenit un cuplu în acest an și au petrecut o vacanță în România, în această vară, după ce sportivul și-a încheiat participarea la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon.

Programe încărcate, relație fără viitor

Brazilianca este un model de succes, care-și răsfață fanii cu poze picante, pe Instagram, acolo unde este urmărită de 80.000 de persoane. A devenit foarte cunoscută după ce a pozat pentru faimoasa revistă Sports Illustrated. Se pare că cei doi nu au putut să continue realația, din cauza programelor extrem de încărcate.

Horia și Natalia se vedeau foarte rar și au ajuns la concluzia că distanța face imposibilă dezvoltarea poveștii de iubire. Tecăul este cel mai valoros tenismen român de la Andrei Pavel până în prezent. S-a remarcat în proba de dublu și a câștigat turneul de la Wimbledon în 2015.