Evenimentul Zilei > Justitie > DIICOT a reţinut o familie de traficanţi de droguri
DIICOT a reţinut o familie de traficanţi de droguri

DIICOT a reţinut o familie de traficanţi de droguri

Procurorii DIICOT au reţinut o întreaga familie de traficanţi de droguri. Cei trei, un tată şi cei doi fii ai săi vindeau ecstasy, cocaină şi cannabis pe raza oraşului Sibiu.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism(DIICOT) – Biroul Teritorial Sibiu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu la sfârşitul saptămânii trecute  au surprins în flagrant , în parcarea unui complex comercial, doi bărbaţi  în timp ce  încercau vândă  droguri de mare risc pe raza municipiului Sibiu.

DIICOT transmite că Grigore State şi Edison State, tată şi fiu, intenţionau să comercializeze o cantitate de 50 g de cocaină  la preţul negociat de 3700 Euro și 125 de comprimate de ecstasy (MDMA) la preţul  negociat de 5000 lei. Asupra acestora au mai fost identificate  încă 12 plicuri artizanale de culoare albă care conţineu fragmente vegetale de culoare maro, despre care sunt indicii că reprezintă tot substanţe stupefiante. Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliul acestora  şi au mai fost găsite şi alte substanţe stupefiante: un comprimat de culoare verde  de acelaşi tip cu cele comercializate,  muguri de cannabis introduşi într-o pungă de plastic ascunsă într-un butoi de plastic de culoare albastră, 2 pacheţele din hârtie împăturite, conţinând masă vegetală de culoare maro de aceleaşi gen cu cea găsită asupra acestora. De asemenea au fost ridicate sumele de 1345 Euro şi 1000 lei. În urma cercetarilor effectuate, s-a descoperit că stupefiantele îi apartineau  lui Mathias State, fiul respectiv fratele celor doi, care a fost arestat preventive pentru comercilizarea de droguri. Grigore si Edison State au fost prezentaţi,  pe 15 iulie, în faţa unui judecator de la Tribunalul Sibiu cu propunerea de arestare preventivă pentru  o perioadă de 30 de zile.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: