Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea RCS de a retrage cele opt licențe regionale Digi 24, conform paginademedia.ro

RCS a luat decizia de a închide cele 8 stații locale din țară la începutul lunii februarie. Compania a anunțat că a luat acestă decizie pentru a eficientizare a activităților din trustul media.  Compania a încheiat colaborarea cu mai mulți angajați ai postului, printre care și nume cunoscute din TV, cum ar fi Tudor Mușat și Adriana Nedelea. În schimb, compania a anunțat că va mări numărul de corespondenți locali. 

Reprezentanții companiei au explicat această într-un comunicat:

„Digi | RCS & RDS demarează un proiect de eficientizare a activităților din trustul media Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităților din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea rețelei de corespondenți locali din țară și în consolidarea redacției centrale a postului Digi 24.”

„Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renunțarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale și va crește nivelul de dotare a echipelor de corespondenți. În ultimii ani, piața media și comportamentul de consum al publicului telespectator s-au modificat semnificativ, o parte din public migrând spre conținuturile difuzate online sau multi-platformă”, au mai adăugat aceștia în comunicat.

 

Te-ar putea interesa și: