Evenimentul Zilei > Social > Dietă de slăbit sau regim de înfometare? Scapi de plusul de greutate în cinci zile
Dietă de slăbit sau regim de înfometare? Scapi de plusul de greutate în cinci zile

Dietă de slăbit sau regim de înfometare? Scapi de plusul de greutate în cinci zile

O dietă de slăbit promite că dă rezultate în doar cinci zile, dacă este urmată întocmai de cei care au probleme cu greutatea.

În condițiile în care tot mai multe persoane se confruntă cu probleme de greutate, în condițiile restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, dietele alimentare de slăbit sunt din ce în ce mai căutate. Următorul regim, te ajută să slăbești cu cinci kilograme în cinci zile, susțin cei care l-au creat, care spun că rezultatele sunt spectaculoase. Chiar și așa, este de preferat să nu urmezi această dietă decât de două ori pe an, pentru a evita să problemele de sănătate.

În prima zi, cei care au creat această dietă recomandă ca micul dejun să fie format dintr-o jumătate de grepfrut și o cafea neîndulcită sau un ceai verde, la fel, neîndulcit. Pentru prânz se recomandă un piept de pui la grătar cu garnitură de salată verde și un măr, ca desert. Cina va fi formată din două ouă fierte tari, fasole verde cu usturoi și încă o jumătate de grepfrut.

În cea de-a doua zi, micul dejun va fi format din jumătate de grepfrut, o cafea neîndulcită sau un ceai verde neîndulcit. Prânzul va fi format dintr-un grătar din carne de vită cu garnitură de salată verde și un pahar cu suc ce roșii. Pentru cină se va pregăti o porție de legume la grătar (roșii, dovlecei și ardei) și un măr.

Zilele trei, patru și cinci

Ziua a treia va începe cu o jumătate de grepfrut și o cafea fără zahăr. La prânz se repetă cu friptură de vită la grătar și garnitură de salată verde la care adăugăm țelină, iar la desert un măr. Pentru cină se recomandă un piept de pui la grătar, o salată de roșii și o cană de compot fără zahăr.

Pentru ziua a patra, micul dejun va consta tot într-o jumătate de grepfrut și o cafea neîndulcită. Prânzul va fi format din două ouă fierte tari, fasole verde cu usturoi și un pahar cu suc de roșii. Seara, la cină vom avea o friptură de vită la grătar cu garnitură de salată verde și un pahar cu suc de ananas.

Ziua a cincea va debuta cu un mic dejun format dintr-o felie de pâine de secară sau graham, un ou fiert tare și două felii de roșie. Prânzul va fi format din 60 de grame de piept de pui, o felie de avocado și un bol de salată verde cu roșii. Pentru cină, dieta recomandă 90 g pui fără piele fiert sau la grătar, 350 g broccoli fiert cu o lingură de ulei de măsline

Alte recomandări

Cei care au conceput această dietă susțin că va da rezultate optime dacă va fi urmată întocmai. Asta înseamnă că treibuie respectate cu strictețe cele trei mese zilnice, fără să te lași ademenit de alte gustări între acestea.

Mai mult, se recomandă ca masa de cină să nu fie programată mai târziu de ora 19.00. În cazul în care vi se face foame după această oră, în loc de mâncare încercați o limonadă fără zahăr sau un pahar cu apă. De asemenea, consumul a două căni de ceai verde pe zi vor grăbi procesul de slăbire.

Pe lângă sfaturile legate de mâncare, se recomandă cel puțin șapte ore de odihnă pe noapte și măcar 30 de minute de mișcare zilnică.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: