Evenimentul Zilei > Politica > Diana Șoșoacă îi ia apărarea fiului ei, prins băut la volan: „Luați labele de pe copiii mei”. Spune că e o înscenare
Diana Șoșoacă îi ia apărarea fiului ei, prins băut la volan: „Luați labele de pe copiii mei”. Spune că e o înscenare

Diana Șoșoacă îi ia apărarea fiului ei, prins băut la volan: „Luați labele de pe copiii mei”. Spune că e o înscenare

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost prins de polițiști băut la volan, sâmbătă dimineață. El a avut o alcoolemie de 0,23 mg și s-a ales cu amendă de 1.885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reacționat după ce fiul ei a fost prins de polițiști băut la volan. Ea a precizat că fiului ei i s-a înscenat un dosar pentru consum de alcool.

„Din 15 februarie 2021 anunț ca i se va înscena băiatului meu un dosar pt consum de droguri sau consum alcool. Patru echipaje de poliție îl așteptau la 8 dimineața, în timp ce eu eram la Iași.

Nimeni din presă nu mi-a acordat drept la replică. Ce nu vă spune presa este că au pus câinii de droguri pe el și i-au pus testul de droguri care a ieșit negativ. Este sportiv de performanță. Sunt testați nonstop pentru alcool și droguri. Norocul lui că a fost însoțit  și de alți colegi, căci altfel îi plantau și alte lucruri, ca nu zicem droguri”, a scris senatoarea pe Facebook.

Senatoarea independentă a declarat în urmă cu ceva timp că cei care se vor atinge de fiul ei vor răspunde din toate punctele de vedere.

Diana Șoșoacă a spus anul trecut, într-un live pe Facebook, că fiului ei i se va înscena un dosar penal pentru trafic de droguri

„(…) Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere”, a spus Diana Șoșoacă.

Reamintim că fiul senatoarei a fost urmărit de oamenii legii, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor. Polițiștii au descoperit că avea 0,23 mg alcoolemie. Fiul Dianei Șoșoacă s-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

„Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, se arată în comunicatul Poliției.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: