Evenimentul Zilei > Actualitate > Diana Șoșoacă a făcut show. Țipete și amenințări pe internet: „Ați săvârșit infracțiuni grave”
Diana Șoșoacă a făcut show. Țipete și amenințări pe internet: „Ați săvârșit infracțiuni grave”

Diana Șoșoacă a făcut show. Țipete și amenințări pe internet: „Ați săvârșit infracțiuni grave”

Doina Amarandei, profesoara din Botoșani care sfătuia elevii să nu se vaccineze, este apărată de Diana Șoșoacă. Senatoarea a transmis că o să ia atitudine și a precizat că orice profesor trebuie să acționeze ca aceasta.

Doina Amarandei, care predă muzică la mai multe școli din județul Botoșani, a fost înregistrată de elevi în timp ce îi încurajă să nu creadă în COVID-19 și să refuze vaccinul. Aceasta sublinia că spitalele nu te ajută cu nimic: „exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo”.

Autoritățile sanitare și școlare au reacționat imediat, iar ministrul Cîmpeanu a anunțat controale la școala din Botoșani.

Șoșoacă, fanul profesoarei din Botoșani

Senatoarea Diana Șoșoacă a amenințat, într-un mesaj publicat duminică pe Facebook, că ea și „mulți, mulți oameni” vor fi alături de profesoara de muzică din Botoșani.

„ÎN APĂRAREA DNEI PROF. DOINA AMARANDEI…un spectacol ieftin, dar dur, demn de cea mai abominabila dictatură fascistă, împotriva unui cadru didactic care A ACȚIONAT ÎN INTERESUL ELEVILOR, AȘA CUM AR TREBUI SĂ ACȚIONEZE FIECARE PROFESOR! ”, a transmis Șoșoacă.

Senatoarea a mai ținut să precizeze că orice profesor trebuie să ofere sfaturi utile elevilor și să le deschidă orizonturile. Șoșoacă a scris pe pagina de Facebook că profesora de muzică este un exemplu demn de urmat.

„Profesorii au obligația să le deschidă copiilor mintea, să îi facă să gândească, să le aducă la cunoștință și lucruri care să le suscite gândirea.În acest moment, atât conducerea școlii, a inspectoratului Școlar Botoșani, cât mai ales Ministrul Educației Cîmpeanu, ar trebui imediat reținuți și anchetați pentru încălcarea ordinii de drept, pentru instituirea dictaturii și pentru amenințarea și hărțuirea unui cadru didactic, CARE ȘI-A ÎNDEPLINIT OBLIGAȚIA DE DASCĂL, a scris senatoarea.

Șoșoacă a trecut la amenințări

„Am luat legătura cu doamna profesor și voi fi alături de dânsa, și nu numai eu, ci mulți, mulți oameni care încă mai avem curajul să spunem adevărul și să luptăm pentru el”, spune ea, continuând cu un avertisment: „Îndrăzniți să încălcați Constituția și legile țării și veți plăti LEGAL pentru asta!

Pentru că în acest moment, toți, ABSOLUT TOȚI, ați săvârșit infracțiuni grave împotriva acestei doamne profesor, dar mai ales împotriva copiilor și vă asigur că nu mă voi lăsă până când nu veți fi deferiți justiției și veți fi toți condamnați. FACEȚI COMISIE DE DISCIPLINĂ ȘI VOI FI ACOLO! ATUNCI SĂ VĂ VĂD PE UNDE FUGIȚI, POLITRUCILOR!”.

Autoritățile au început verificările și au declarat că vor lua atitudine in cel mai scurt timp asupra faptelor pe care dăscalul le-a făcut . Șefa Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (ISJ) a declarat că faptele profesoarei din Botoșani sunt  „o încălcare gravă a legii” și a anunțat că, luni, va fi demarată o anchetă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: