Evenimentul Zilei > Actualitate > Diana Șoșoacă a depășit orice limită! I-a blestemat crunt pe cei care se tem de Covid-19
Diana Șoșoacă a depășit orice limită! I-a blestemat crunt pe cei care se tem de Covid-19

Diana Șoșoacă a depășit orice limită! I-a blestemat crunt pe cei care se tem de Covid-19

Senatoarea Diana Șoșoacă este autoarea unuia dintre cele mai grave derapaje lansate în ultimii ani de un politician sau o politician. După decesul preotului Daniel Măcriș, care îi era duhovnic și fin, avocata a lansat blesteme grele la adresa celor care se tem de Covid-19.

Preotul Daniel Măcriș avea 40 de ani și a murit marți, 19 octombrie, cauzele decesului fiind necunoscute pentru moment. Cu toate că Diana Șoșoacă era foarte apropiată de acesta, nu se știe care a fost cauza morții preotului.

Șoșoacă a precizat doar că acesta era „sănătos tun″ și că în niciun caz decesul său nu are legătură cu teribila boala infecțioasă Covid-19. Totodată, cea care este senatoare independentă după excluderea din partidul  AUR a avut un mesaj extrem pentru românii care se își iau măsuri de precauție pentru a nu se îmbolnăvi de Covid-19.

Amintim că autoritățile sanitare recomandă vaccinarea împotriva Covid-19 ca principală metodă de combatere a bolii generate de Sars-Cov-2 (noul coronavirus chinezesc).

Diana Șoșoacă avea aceleași mesaje ca preotul Măcriș

Conform romaniatv.net, „preotul Măcriș era un contestatar aprig al pandemiei, participând la numeroase manifestații unde erau lansate mesaje antivacciniste″. Practic, avea când venea vorba despre pandemia de coronavirus, avea aceleași idei pe care le are și politiciana.

Șoșoacă, în momentul Sfintei Împărtășanii

„Pentru voi, covidioții: nu avea Covid! Avea ceva ce voi nu aveți: creier și inimă! Pentru toți cretinii care comentați, înnebuniți de carcalacul care v-a luat mințile, părintele Măcriș a fost găsit inert în casă, dimineața. Avea 40 de ani, sănătos tun.

Întâmplător este părintele meu duhovnic, cel mai bun prieten al meu, cel mai bun consilier al meu, omul care ne-a fost cel mai aproape în ultimul an și jumătate. Eu sunt nașa fetiței lui cele mici. Azi trebuia să îmi dea informații extrem de importante.

 

Nu a mai apucat. Se pare că acțiunea din spitalul Marius Nasta a deranjat sistemul. Pentru voi, idioților, imbecililor, care ati facut din covid un țel în viață și vă raportați la o boală mai ceva ca la Dumnezeu, sper să vă ia ăla rău pe toți, pentru că din cauza unor inutili ca voi, s-a ales praful de lumea asta. Dispăreți!”, a scris senatoarea pe pagina oficială de Facebook.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.