Evenimentul Zilei > Monden > Diana Bulimar postează fotografii incendiare pe Instagram! Fanii au rămas surprinși
Diana Bulimar postează fotografii incendiare pe Instagram! Fanii au rămas surprinși

Diana Bulimar postează fotografii incendiare pe Instagram! Fanii au rămas surprinși

Diana Bulimar, a început să posteze, în ultimul timp pe Instagram, fotografii din ce în ce mai sexy, naturale și simple. Iată ce spune fosta gimnastă despre noile ei postări care au stârnit curiozitatea fanilor.

Diana Bulimar,  în vârstă de 25 de ani, este fostă gimnastă a României, ce a câștigat două campionate europene și două medalii olimpice. A participat la Jocurile Olimpice din vara anului 2012. Diana Laura Bulimar s-a născut la Timișoara pe 22 august 1995 și face gimnastică de la 4 ani. Le are ca model pe Nadia Comăneci și Andreea Răducan, iar aparatele preferate sunt Solul și Bârna.

I se spune Didi, de când a ajuns la Deva și a dat peste alte fetițe cu numele Diana: „Trebuia să ne deosebim într-un fel. Eu am rămas Didi, pentru că eram cea mai mică”, povestește gimnasta care are o înălțime de 1. 52 m, atipic pentru o gimnastă. Bulimar deschide de fiecare dată concursurile pentru România: “Nu știu dacă e un avantaj, dar îmi place să fiu prima și să-mi fac treaba cât mai bine”, a spus Diana Bulimar. Din cauza mai multor accidentări, a fost nevoită să se retragă din activitate în 2016.

În această săptămâna, Diana a postat pe contul său de Instagram o fotografie topless, acompaniată de următorul comentariu. „Blue baby?#1 În următoarea săptămâna pe profilul meu se vor afișa astfel de poze, cât mai raw, cât mai simple, cât mai eu. Aș vrea cu fiecare postare, în ordire cronologică să creez o poveste, a mea și să vorbim ceva mai mult atât despre bullying-ul fizic cât și cel psihic, venind atât din partea social media-ului dar și din așteptările noastre de la noi din cauza standardelor societății.”

Cu un profil urmărit de 148.000 fani, Diana Bulimar obișnuiește să posteze fotografii din ședințe profesionale, dar și din vacanțe.