Ţările cu tradiţie în consumul de ceai negru au o rată mai mică a cazurilor de diabet, arată un nou studiu efectuat de cercetători elveţieni şi publicat în British Medical Journal.
Oamenii de ştiinţă au analizat legătura dintre consumul de ceai negru şi riscul de diabet de tip II în 50 de ţări. Pe primul loc la consumul de ceai se află Irlanda, urmată de Marea Britanie şi Turcia. La coadă clasamentului, cu cel mai scăzut consum de ceai, se află Coreea de Sud, Brazilia, China, Maroc şi Mexic, relatează The Telegraph.
- CAPCANA în care cazi dacă FUMEZI ŢIGĂRI MENTOLATE
În urma analizei a reieşit că locuitorii ţărilor care obişnuiesc să bea ceai negru suferă într-o proporţie mai mică de diabet de tip II. Oamenii de ştiinţă spun că ceaiul negru conţine flavonoizi, antioxidanţi care protejează celule de inflamaţie.Aceste substanţe se produc în procesul de transformare a ceaiului verde în ceai negru, potrivit dailymail.co.uk.
- UN GEST BANAL pe care îl faceţi din reflex atunci când vă spălaţi pe cap VĂ POATE LĂSA FĂRĂ AUZ